O nama

Korporativno upravljanje

 

Kompanijom rukovodi Uprava, koju čini Upravni odbor i direktor. Izvršnu funkciju u preduzeću obavlja izvršni direktor, koji neposredno izvršava sve odluke koje donosi Upravni odbor i direktor. Način rada kompanije organizovan je putem službi i sektora, a to su: prodaja i marketing, proizvodnja, laboratorija i razvoj, održavanje i IT, finansije, te pravni i opšti poslovi i ljudski resursi. Struktura zaposlenih u preduzeću u potpunosti je prilagođena novim trendovima rasta i razvoja, tako da obrazovani kadrovi kontinuirano pokazuju svoja stručna znanja na konkretnim projektima te unaprjeđuju proizvodne i organizacione procese. Trenutno imamo 55 stalno zaposlenih radnika.

 

Vizija

 

’’Želimo postati lider na tržištu Balkana i biti prisutni na svjetskom tržištu, kao poznat brend sa prepoznatljivom lepezom proizvoda, koji je sinonim za kvalitet i zadovoljnog kupca. Kompanija će biti bitan faktor privrednog razvoja u regionu, organizator i nosilac razvoja voćarstva, u kojoj se prednost daje timskom radu i zadovoljstvu svih stakeholdera’’.

 

Misija

 

’’Mi proizvodimo visokokvalitetne voćne destilate i rakije, koncentrisane sokove od voća i povrća, aseptik kaše, smrznuto i sušeno voće, povrće i šumske plodove, uz maksimalno uvažavanje potreba naših kupaca. Znanje, dugogodišnje iskustvo, timski rad, posvećenost kompaniji, moderna tehnologija i kvalitetna sirovina, čine osnovu našeg prepoznatljivog brenda. Zdravlje potrošača, zadovoljstvo kupaca, dobavljača, zaposlenih i drugih stakeholdera naše je trajno opredjeljenje, što nam garantuje poziciju lidera na tržištu.’’