Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka a.d. pružila novu dimenziju luksuzne kupovine

BY Vaša Prijedorčanka 10.08.2021 novosti
Prijedorčanka a.d. pružila novu dimenziju luksuzne kupovine


U periodima puke neizvjesnosti, vremenu punom izazova i neočekivanih dešavanja na tržištu, odlučili smo da se odvažimo i napravimo hrabar iskorak naprijed. Želeći da ponudimo jednu sasvim novu i drugačiju dimenziju kupovine, odlučili smo da tržištu i ljubiteljima naših proizvoda poklonimo mjesto na kojem mogu pronaći svoja omiljena alkoholna pića.

Od 01.07.2021. svi ljubitelji dobre kapljice i hedonisti koji umiju prepoznati dašak luksuza, mogu nas posjetiti u savremeno opremljenom kutku, u prodavnici u sklopu naše fabrike. Za sve one koji vole kupovinu na klik ili kupovinu iz udobnosti svojih domova pripremili smo i prvi web shop ovog tipa na našem području.

Iza otvorenih vrata naše prodavnice možete pronaći dobro prepoznatljive brendove - Gazdina rakija i REINA likere. Pored već poznatih brendova, čeka vas mnoštvo iznenađenja u ponudi koju je pripremio kreativni tim ove kompanije. Prvu prodavnicu ovakvog tipa otvorili smo vođeni željom da se na jednom mjestu mogu pronaći svi proizvodi iz naše fabrike, kao i specijalna pakovanja tih proizvoda, te maksimalno uživati u kupovini omiljenih proizvoda u ambijentu koji pomjera granice. 
Ljubazno osoblje vas čeka svakim radnom danom od 08h do 16h, u sklopu fabrike Prijedorčanka a.d., Brezičani bb.





Naš online shop je pregledan, bezbjedan i vrlo jednostavan prilikom naručivanja. Dostava je moguća na cijeloj teritoriji BiH, a plaćanje se vrši pouzećem. Isporuka se vrši putem brze pošte i vrlo brzo bude na vašoj adresi. U ponudi možete pronaći različite okuse, pakovanja i zapremine brendova - Gazdina rakija i REINA likeri. Osim toga, tu su i specijalna pakovanja ovih proizvoda koja ne možete naći ni na jednom drugom prodajnom mjestu, nego samo kod nas. 

Ponudu sa web shopa možete pogledati na sljedećem linku: www.prijedorcanka.com. Potražite svoje omiljene proizvode i uživajte u kupovini. 

Birajte ekskluzivitet i kvalitet, te uživajte u svojim dobrim izborima.