Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Jesenja ponuda 2

23.50 KM 31.20 KM

Samo za odvažne kraljice! Spremili smo REINA paket koji je dorastao svakom vašem posebnom trenutku. Najposebniji su oni za koje mi odlučimo da budu takvi. Trenuci mira i uživanja sa nama samima ili sa voljenim osobama.

Dostupno: U skladištu Kategorije: Posebna ponuda
Share:

Detaljan opis

Ovo pakovanje sadrži REINA Jabuka (liker od jabuke), mini Gazdina rakija od dunje i mini Gazdina rakija od višnje, a kao specijalnu jesenju ponudu dopunili smo sa REINA kesom I cegerom kao I sa dvije REINA čaše. Može da posluži kao idealan poklon za sve prilike.


REINA Jabuka

Najnježniji dodir za nepce i receptura koja je inspirisana našim mamama, bakama, toploj piti sa jabukama, mirisu cimeta koji se prostire cijelom kućom dok nas zovu na užinu. REINA liker od jabuke je bez konzervansa i bilo kakvih drugih vještačkih dodataka. 

Sadržaj: destilat jabuke, koncentrisani sok jabuke, šećer i voda 


KOJA ŽENA PIJE REINA LIKER OD JABUKE?

Žena koja je pravična i uvijek tu za druge. Ogledalo čistote. Najčistija dobrota i najplemenitiji dar za sve oko sebe. Nasmijana i srdačna, spremna da pomogne. Ona je veoma empatična i emotivna. Sve što radi, radi diskretno i obazrivo. Nježna i pažljiva. Najviše voli i živi za mir i harmoniju. Borac za pravdu i prava onih čiji se glas rijetko čuje. U porodici nalazi najveću sreću i ona joj je uvijek na prvom mjestu.


Gazdina rakija od Dunje

Rakija od dunje je rakija specifične arome i prefinjenog ukusa, proizvedena od najkvalitetnijih plodova dunje. Očuvana prirodna aroma se postiže posebnim tehnološkim procesom proizvodnje. Očaravajući buke, čarobni ukus i priroda dunje učiniće svaki trenutak neponovljivim, pružiće privilegiju i dah užitka poznavaocima i avanturistima.

Dunja ima karakter koji se vIjekovima u narodu poistovjećuje sa iskrenom i čistom ljubavlju. Konzumira se rashlađena ili kao sastavni dio koktela, a poklanja se osobama prema kojima se gaji posebno poštovanje.


Gazdina rakija od Višnje

Gazdina višnjevača je rakija vrhunskog kvaliteta, proizvedena po originalnoj recepturi majstora naše destilerije. Posebnim načinom prerade, odvajanjem koštice i pokožice očuvana je aroma i ukus ovog posebno osjetljivog voća. Proizvodi se isključivo od plodova zrele i pažljivo odabrane višnje.

Karakteriše je pomalo divlji okus, koji je specifičan samo za ovu vrstu voća, jer svojom kiselošću i osvježavajućim okusom nam se drsko nameće i nadražuje sva čula. Našim dugogodišnjim iskustvom smo uspjeli da očuvamo i izrazimo upravo njen specifičan karakter. Kada se posluži u prethodno rashlađenoj čaši njena divlja ljepota poprima svoju dimenziju i otkriva nezaboravan doživljaj. Preporučujemo da je poklanjate s ljubavlju.

REINA Jabuka
Idealna temperatura: 12-15°C
Jačina alkohola: 22%
Zapremina: 700 ml 
Preporuke za serviranje: Perfektno se kombinuje sa obrok salatama, sushiem, bijelim mesom, pastama, kao i svim
kolačima sa jabukama, posebno pitom od jabuka.

Gazdina rakija od Dunje
Idealna temperatura: 10-12°C
Jačina alkohola: 40 Vol %
Zapremina: 40 ml
Preporuka za serviranje: Kao aperitiv, uz sve vrste ribe, bijelo meso i bijele prelive

Gazdina rakija od Višnje
Idealna temperatura: 08-10°C
Jačina alkohola: 40 Vol %
Zapremina: 40 ml
Preporuka za serviranje: Perfektno uz dimljeno i suvo meso, sve vrste crvenog mesa, divljač, tamnu čokoladu sa
višnjom

Rakija Viljamovka 40ml - Mini Pakovanje

2.30 KM

Karakterističan voćni miris, svjež i bogat okus koji ostaje dugo na našim nepcima i kojem se vrlo rado vraćamo. Jedna od najcijenjenijih rakija, pravljena od posebne sorte kruške Williams, proizvodi se pod strogo kontrolisanim uslovima sa najzdravijim i najzrelijim plodovima ove kruške kako bi se dobio vrhunski kvalitet. . 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Dunje 40ml - Mini Pakovanje

2.30 KM

Pažljiv odabir dunje učinio je proces proizvodnje lakšim, zadržao prepoznatljiv miris dunje i rakiju učinio pitkom, prepoznatljivom i punom. Bez dodavanja pojačivača, vještačkih dodataka i slično, ova prirodna voćna rakija ostaviće vas bez teksta već pri prvom gutljaju. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Kajsije 40ml - Mini Pakovanje

2.30 KM

Rakija izuzetnog mirisa, pitkosti i okusa dobijena je kvalitetnom sirovinom, posebnim načinom prerade i specifičnim uslovima vrenja. Nježnost i profinjenost koju osjetite pri prvom gutljaju izdvaja ovu rakiju od svih koje ste probali. 

Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Kajsije 700ml - Standard Pakovanje

24.90 KM

Rakija izuzetnog mirisa, pitkosti i okusa dobijena je kvalitetnom sirovinom, posebnim načinom prerade i specifičnim uslovima vrenja. Nježnost i profinjenost koju osjetite pri prvom gutljaju izdvaja ovu rakiju od svih koje ste probali. 

Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Maline 40ml - Mini Pakovanje

2.30 KM

Kristalno bistra i stopostotno napravljena od najfinije maline. Zbog izuzetne osjetljivosti ovog voća, pomno i do najsitnijih detalja se pratio proces proizvodnje kako bismo dobili najkvalitetniju rakiju od maline za koju možemo garantovati svojim imenom. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod