Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Ponosni prijatelji umjetnosti

BY Prijedorcanka 27.04.2021 novosti
Ponosni prijatelji umjetnosti

Prijedorčanka a.d. je podržala umjetnički projekat muzičarke, pjevačice i vokalne pedagoginje Maje Manojlović, kojim je ponovo oduševila svoju publiku.

Umjetnica koja je mnogima poznata po svom radu u muzičkom ateljeu “MaMa VOX”, napravila je remix svog prvog singla „Ostani još“, kao i novi video spot za nju. Maja je i na ovaj način, pokazala da domaća muzička scena ima šta da ponudi ljubiteljima kvalitetnog pop zvuka.

Ponosna je što je cijelu ideju realizovala uz pomoć kreativnog tima iz Banjaluke – „Pocket Palma“. Ovo je za nju, kako kaže, posebno zadovoljstvo jer Anju i Luku cijeni kao muzičare i voli njihovu muziku.

„Anja iz „Pocket Palme“ ostavila je svoj muzički izraz u pjesmi. Moram reći da sam posebno ponosna na ekipu sa kojom sam osmislila i realizovala ideju za spot. To su sjajni, talentovani ljudi. Sonja Savić potpisuje režiju, a iza kamere je bio Saša Savić, kojem sam zahvalna što me je nagovorio da radimo novi video, kao i Saški Todić i Kosti Miljkoviću, koji su se potrudili da sve super izgleda. Moram priznati da je ovaj remix i snimanje novog spota upotpunila jedna ženska priča ispunjena dobrom energijom. Cijela zamisao ispunjena je ženskom snagom i to me mnogo raduje. Samim tim smo podršku snimanja spota pronašli u brendu linije likera REINA, koji upravo kroz svoje postojanje žele da podrže žene“, naglasila je Maja.

Cijelom timu je izuzetno drago što smo mogli na bilo kakav način da prepoznamo, podržimo i ohrabrimo Majin umjetnički doprinos zajednici u kojoj živi, ali i kvalitet na muzičkoj sceni.

Talentovanoj Maji želimo uspjeh u kreiranju svoje muzičke istorije, a nama ostaje da se radujemo svim novim projektima, te da ih sa nestrpljenjem iščekujemo.