Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Brend masterclass sa REINA likerima

BY Vaša Prijedorčanka 24.11.2023 blog
Brend masterclass sa REINA likerima

Brend Masterclass je tokom vikenda posjetio Banja Luku, a REINA likeri su, naravno, bili dio te priče. Razgovarali smo o brendingu, pa se osvrnuli i na sam brend i koncept REINA, razmijenili znanja i iskustva. U želji da čuju nešto novo, prošire vidike, razmijene svoja iskustva, okupile se sjajne žene. One koje žive i vole svoj posao. Najčešće na pozicijama donosilaca odluka u marketingu i to od velikih kompanija, uspješnih privatnih biznisa do državnih institucija. Kada se znanje i iskustvo nesebično dijeli, tada nastaje magija povezanosti i stvaranja novih ideja. Važno je izdvojiti vrijeme za druženje, na spremnost da se uči, saznaje nešto novo. Da vjerujemo u ono što radimo i da je potrebno iznova ulagati u nova znanja i vještine.



Put do sjajnog brenda i srca krajnjih potrošača je popločan vjerom, trudom, radom i umrežavanjem. Podrškom, analizom, iskrenošću i nesebičnim davanjem. REINA likeri kao brend koji je okrenut ka ženama, njihovoj snazi, solidarnosti, našao je svoj put i do ovog masterclassa. Prvo u želji da vidi kako može napredovati, a drugo da vidi kako može drugima dati neki doprinos i podržati tuđi rad. 


Na druženju smo došli do zajedničke poruke, a to je: Žene su te koje će promijeniti svijet – jer žene su te koje vrednuju i ulažu u znanje.