Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prirodan izbor

DATIRA OD 2009. GODINE

Najbolji kvalitet Limitirana edicija Gazdine Rakije

Njegovati tradiciju i unapređivati njene vrijednosti za nas predstavlja izuzetnu čast, ali i obavezu. S ponosom Vam predstavljamo, do sada nedosegnut vrh kvaliteta – našu posebnu liniju voćnih rakija.

Svaka od njih ima svoj karakter, svoju namjenu i priliku. Duh gospodske prefinjenosti i dokaz posebnosti skriven je u svima nama. Priroda nam je podarila otmenost i zato ćemo je sa prirodom lakše pronaći u sebi.

LIMITIRANA KOLEKCIJA

Limited
Limited
Limited
TRENUTAK SA STILOM

Rakija od drenjka 2008

Specijalna limitirana edicija rakije od drenjka pripremljena sa posebnom pažnjom, od odabranih plodova u svojoj punoj zrelosti, u samom vrhuncu po svim parametrima u 2008. godini koja je bila izuzetna za ovu vrstu voća, te smo odlučili da je zasluženo obučemo u svečano odijelo koje joj dolikuje.

Ograničena serija Gazdina rakije od drenjka koja istovremeno odiše tradicijom, elegancijom i vrhunskim kvalitetom je nešto što se ne smije propustiti jer su nastale samo 1482 boce.

KUPI SADA
TRADICIJA

Šljivovica

Jedinstveno izdanje Gazdine rakije od šljive, odležale 12 godina. Posebnost započinje biranjem šljive Požegače, koja se izuzetno teško pronalazi u današnje vrijeme, a daje rakije najboljeg kvaliteta. Pažljivo birani plodovi ove sorte, sočni i zreli, dali su izuzetan kvalitet.

Precizno i sa ljubavlju je praćena svaka faza razvoja, od branja šljive, strogo kontrolisanog procesa fermentacije, destilacije, odležavanja, do biranja dizajna i ambalaže. Proces odležavanja najfinijeg destilata od šljive u novim hrastovim bačvama je trajao punih 12 godina. Drvo omogućava rakiji da postepeno dozrijeva, oplemenjuje piće aromatičnim svojstvima koja daju specifičan miris i ukus, a kod voćnih rakija i karakterističnu boju. Inspirisana tradicijom, a pravljena po posebnim recepturama majstora naše destilerije. Očaravajući buke, koji se olako nosi sa svim najskupljim pićima na tržištu, vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Karakteriše je snažan duh i dubina ukusa koji budi i nadražuje sva čula. Najbolje piti na sobnoj temperaturi blago rashlađenu i u dobrom društvu, a sva raskoš koju sadrži pružiće vam jedinstven i neponovljiv doživljaj.

KUPI SADA
Limited
Limited
Limited
13 May