Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Za istinske velikane životnog stila

IZABERI SVOJ HEDONIZAM

DATIRA OD 2009. GODINE

Najbolji kvalitet Gazdina rakija

Njegovati tradiciju i unapređivati njene vrijednosti za nas predstavlja izuzetnu čast, ali i obavezu. S ponosom Vam predstavljamo, do sada nedosegnut vrh kvaliteta – našu posebnu liniju voćnih rakija.

Svaka od njih ima svoj karakter, svoju namjenu i priliku. Duh gospodske prefinjenosti i dokaz posebnosti skriven je u svima nama. Priroda nam je podarila otmenost i zato ćemo je sa prirodom lakše pronaći u sebi.

Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
Gazdina rakija
PRIJATELJSTVO

Kajsijevača

Rakija od kajsije je rakija vrhunskog kvaliteta, proizvedena po originalnoj recepturi majstora naše destilerije. Posebnim načinom prerade, odvajanjem koštice i pokožice očuvana je aroma i ukus ovog naročitog voća.

Kajsija u ovoj boci probudiće plemenite žudnje i istinske strasti. Konzumira se rashlađena, a poklanja s posebnim poštovanjem, gazdinski od srca.

KUPI SADA
PONOS

Vilijamovka

Rakija vilijamovka je najcjenjenija voćna rakija proizvedena od kruške sorte vilijamovka, uzgajane drevnim metodama na našim plantažama u jedinstvenom podneblju Potkozarja. posebnost ovog predjela i majstorska receptura prerade, posebno odabranih sočnih plodova, stvorili su rakiju vrhunskog kvaliteta i bukea za kojim žude najluksuznije evropske trpeze još od 19. vijeka.

Moć ovog ploda plijeni i otkriva pripadnost i otmjenost od kraljevskih dvorova do gazdinskih domova. poslužena u posebnim prilikama svojom magičnom aromom učiniće te trenutke vjernima istini. Konzumira se rashlađena, a poklanja s posebnim poštovanjem, gazdinski od srca.

KUPI SADA
TRADICIJA

Šljivovica

Rakija Šljivovica je najzastupljenija prirodna voćna rakija na našim prostorima. Proizvodi se od plave šljive po drevnoj recepturi. Dobija se posebnim načinom prerade i praćenja procesa fermentacije čime se postiže prepoznatljiv ukus i miris Šljivovice sa podneblja Potkozarja. Ponosni smo što ova rakija posjeduje originalnost i pečat viševjekovne tradicije i smatra se nacionalnim pićem.

Još od 19. vijeka, bogate evropske trpeze dokazivale su ovom rakijom svoj prestiž i luksuz. Ova rakija svojim bukeom budi osjećaj privilegije. Konzumiranjem ove rakije njeguje se tradicija a daruje se kada se iskazuje poštovanje..

KUPI SADA
ZDRAVLJE

Travarica

Rakija travarica je specijalna rakija, koja se dobija posebnim načinom potapanja aromatičnog bilja u najfiniji vinski destilat. Njen očaravajući buke budi čula i daje svu raskoš bilja ukomponovanih u jedinstven i neponovljiv doživljaj. Osim što svojom izuzetnom aromom i mirisom očarava čak i najzahtjevnije poznavaoce kvalitetnih pića, u narodu je poznata i kao lijek, koji zbog svojih ljekovitih svojstava djeluje smirujuće.

Eliksir koji treba doživjeti! Konzumira se kao aperitiv, a poklanja u posebnim prilikama, gazdinski od srca . Rakija sa kvalitetom za koju garantujemo svojim imenom!

KUPI SADA
POŠTOVANJE

Dunjevača

Rakija od dunje je rakija specifične arome i prefinjenog ukusa proizvedena od najkvalitetnijih plodova dunje. Očuvana prirodna aroma se postiže posebnim tehnološkim procesom proizvodnje. Očaravajući buke, čarobni ukus i priroda dunje učiniće svaki trenutak neponovljivim, pružiće privilegiju i dah užitka poznavaocima i avanturistima.

Dunja ima karakter koji se vjekovima u narodu poistovjećuje sa iskrenom i čistom ljubavlju. Konzumira se rashlađena ili kao sastavni dio koktela, a poklanja se osobama prema kojima se gaji posebno poštovanje.

KUPI SADA
ORIGINALNOST

Zova

Rakija od zove se dobija posebnim načinom pripreme i prerade plodova i cvjetova zove, koji daju ovoj rakiji specifičnost . Spontana fermentacija kao i ekstrakcija aromatskih materija iz cvjetova, daju ovom piću poseban ukus i u potpunosti zadržavaju njenu prirodnost. Buke ove jedinstvene i rijetke vrste rakije pružiće originalan doživljaj koji se dugo pamti.

Majstorski recept po kojem je pravljena daje joj moć da bude simbol luksuza i gospodske prefinjenosti. Najčešće se služi u specijalnim prilikama i to rashlađena, a poklanja kada se ističe originalnost.

KUPI SADA
DUGOVJEČNOST

Jabukovača

Rakija Jabukovača je rakija proizvedena od najkvalitetnijih vrsta jabuka sa naših plantaža u jedinstvenom podneblju Potkozarja. Posebnost ovog predjela i majstorska receptura prerade, posebno odabranih zrelih i sočnih plodova jabuke, dali su izuzetan kvalitet ove rakije prepoznatljive u cijelom svijetu.

Ova rakija se svrstava u jednu od najsuptilnijih umirujućih rakija upravo zbog svog pitomog mirisa i ukusa kojom dominira svježina jabuke, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Konzumira se rashlađena u momentima u kojim želite da povratite svoj mir, a poklanja kada se želi izraziti zahvalnost. Odlično se miješa u koktelima.

KUPI SADA
EMOCIJA

Malina

Rakija od maline je voćna rakija proizvedena od pažljivo biranih plodova ovog aromatičnog jagodičastog voća iz porodice ruža. Poseban tehnološki postupak, spontani proces fermentacije i pomno praćen proces destilacije sačuvao je izvanrednu aromu maline i njen prepoznatljiv miris i ukus. Luksuzan buke i netaknuta priroda maline očaraće i najzahtjevnije.

Malina budi osjećaj strasti i ispunjava atmosferu jedinstvenim motivom nošenim najskrivenijim lijepim tajnama u nama. Svoju raskošnu ljepotu i nezaboravan doživljaj otkriće kada se posluži rashlađena. Poklanja se sa posebnim emocijama.

KUPI SADA
NEUKROTIV DUH

Višnjevača

Rakija Višnjevača je rakija vrhunskog kvaliteta, proizvedena po originalnoj recepturi majstora naše destilerije. Posebnim načinom prerade, odvajanjem koštice i pokožice očuvana je aroma i ukus ovog posebno osjetljivog voća. Proizvodi se isključivo od plodova zrele i pažljivo odabrane višnje. Karakteriše je pomalo divlji okus, koji je specifičan samo za ovu vrstu voća, jer svojom kiselošću i osvježavajućim okusom nam se drsko nameće i nadražuje sva čula.

Našim dugogodišnjim iskustvom smo uspjeli da očuvamo i izrazimo upravo njen specifičan karakter. Kada se posluži u prethodno rashlađenoj čaši njena divlja ljepota poprima svoju dimenziju i otkriva nezaboravan doživljaj. Preporučujemo da je poklanjate s ljubavlju.

KUPI SADA
TRENUTAK SA STILOM

Drenja

Rakija od drenjka je rakija bogatog mirisa i karakterističnog ukusa, proizvedena od najkvalitetnije biranih zrelih plodova drenjka. Našim dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u preradi i proizvodnji svrstali smo je u red najkvalitetnijih prirodnih rakija, a u potpunosti očuvali prirodnost autohtonog stogodišnjeg šumskog voća sa kamenitog staništa drvarske regije.

Posebnim načinom prerade, odvajanjem koštice i pokožice očuvan je mističan ukus ovog voća. Konzumira se kao poseban aperitiv i u prilikama kada se uživa specifičan trenutak a poklanja sa stilom.

KUPI SADA
POVJERENJE

Klekovača

Rakija od kleke je rakija koja pruža doživljaj mističnog ukusa, posebnog i izrazito aromatičnog mirisa. Proizvedena je posebnim načinom pripreme svježe šljive i bobice kleke. Spontana fermentacija i očuvane karakteristike bobica borovice, u narodu poznatije kao kleke, daju poseban ukus ovoj rakiji.

Pored posebnog ukusa, zbog eteričnih ulja sadržanih u bobicama kleke, izuzetnog je i ljekovitog djelovanja pa je u narodu već dugo poznat i korišten lijek. Konzumira se rashlađena i u hladnim čašama kako bi se postigla punoća ukusa, a poklanja kada se njeguje povjerenje i poštovanje.

KUPI SADA
GAZDINA

Mini Gazdina

Stvorena da prati svaki tvoj korak!

Mini pakovanje koje bez problema možete ponijeti sa sobom i u maloj i u velikoj torbi, na skijanje, na planinarenje, na more i u goste.

Od sada u ponudi možete pronaći 11 okusa mini Gazdinih rakija zapremine 0,04l.

POGLEDAJ SVE
MINI

Kako mi to radimo? Naš proizvodni proces

Još od 19.vijeka bogate i luksuzne evropske trpeze dokazivale su svoj prestiž rakijama ovdašnjih gazda. Tajna receptura i savremena tehnologija omogućili su nam da proizvedemo rakije u kojima će znalci i avanturisti uživati, ali ih i poklanjati drugima da bi se razlikovali od drugih.

Unikatna ambalaža

  • Prva zaštićena boca
  • Jedinstven gazdin otisak
  • Staklo
  • Mogućnost recikliranja
Gazdina rakija
Gazdina rakija

Naše voćne rakije osvajaju domaća i internacionalna priznanja i nagrade na raznim sajamskim i promotivno-izložbenim manifestacijama, kao što su:

18 Jun
17 Jun