Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

„GUTLJAJ KOJI NAGRAĐUJE“

BY Vaša Prijedorčanka 16.11.2022 blog
„GUTLJAJ KOJI NAGRAĐUJE“


Ove zime u tvoj grad dolazi Gazdina rakija sa namjerom da ti ugrije dušu. Zanima te kako? – Promocijom i degustacijom Gazdine rakije u tvom omiljenom kafiću, a sa svakom čašicom više povećava se šansa da osvojiš jednu od Gazdinih nagrada. Učestvovanjem u  nagradnoj igri možete osvojiti Gazdine rakije i mnogobrojne simbolične nagrade svakog mjeseca. A kao glavnu nagradu možete osvojiti limitiranu kolekciju šljivovice, odležalu 12 godina u drvenom poklon pakovanju. Izvlačenje dobitnika glavne nagrade očekuje se u martu 2023. godine, uživo preko naših društvenih mreža Facebook i Instagram . 


Zanima te kako da učestvuješ u nagradnoj igri?

  1. Ukoliko su GAZDINA žurka i naše hostese došle i u tvoj grad, tvoj omiljeni kafić, ostavi im svoje ime, prezime i e-meil adresu. Ulaskom u bubanj sreće možeš da osvojiš pregršt zanimljivih nagrada koje smo spremili. Možda osvojiš jednu od nagrada i tu noć, ali i ako ne, tvoji podaci će biti sačuvani do izvlačenja mjesečnih nagrada, kao i glavne nagrade u martu! Naše zvijezde večeri, GAZDINOG ŽARA Limitiranog pakovanja.  


  1. Prilikom kupovine Gazdine rakije preko našeg web shop-a  zajedno sa osnovnim podacima potrebnim za naručivanje, ostavi i svoju e-meil adresu kako bi mogao biti potencijalni dobitnik mjesečnih poklon pakovanja ali i glavne nagrade.




Uslovi koje trebaš da ispuniš da bi učestvovao u nagradnoj igri

  1. Da si punoljetan građanin Bosne i Hercegovine

  2. Da pratis profile Gazdine rakije na FB i IG

Ukoliko želiš da Gazdina dodje i u tvoj grad, piši nam na naš e-mail [email protected] i mi ćemo se rado odazvati!