Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka na strani žena

BY Vaša Prijedorčanka 01.11.2023 blog
Prijedorčanka na strani žena

Petak je uvijek dobar razlog za opuštanje uz čašicu vašeg omiljenog alkoholnog pića, zar ne? Ipak, nama je petak 27. oktobra dao i razlog više - jer Prijedorčanka je bila dio VI Konferencije i III Sajma preduzetništva žena sa ovogodišnjom temom „Održivost kao imperativ“!

Možda je manje poznata, ali interesantna informacija da menadžment Prijedorčanke zaista većinski čine žene. Upravo zato smo sa zadovoljstvom bili dio ovakvog događaja, spremni da podržimo druge, a naše ponosno predstavimo!


FOTO: Ana Korinćanac


Reina likeriGazdina rakija i naš najmlađi, ali i najfavorizovaniji proizvod ovog sajma, Ai gin, bili su razlog što je naš štand ostao među posljednjima i privukao pažnju većine, bez obzira na spol, interesovanja i činjenicu da li se radi o učesnicima ili posjetiocima konferencije. 

Ostanak do posljednjeg trenutka trajanja sajma potvrđuje da je čašica kvalitetnog alkoholnog pića često ide ruku pod ruku sa stvaranjem novih konekcija, koje su jedan od glavnih motiva događaja kao što je ovaj. Hvala Privrednoj komori Republike Srpske na prilici za iste.

Onima koji su nas posjetili i postavili upit o tome gdje pronaći proizvode predlažemo da posjete naš web shop i pronađu svoje favorite.