Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

GAZDIN ŽAR 700ml LIMITED - Šljivovica odležala 12 godina - Standard pakovanje

75.00 KM

Tradicija se prenosi s koljena na koljeno, ponos iz djela u djelo, a najsavršeniji kvalitet iz ruke u ruku.

Tajna našeg ekskluziviteta jeste upravo ta, da se kvalitet prenosi iz ruke u ruku, a s obzirom da je GAZDINA odležala rakija nastala od najkvalitetnijih plodova šljive požegače, pažljivo biranih rukom, nije bilo teško odlučiti da ekskluzivitet ponude bude dostupan u svom novom pakovanju. Uživajte u posebnoj ediciji GAZDINE rakije od šljive odležane 12 godina.

Kategorije: Rakije
Share:

Detaljan opis

GAZDIN ŽAR je posebno izdanje Gazdine rakije. Taj žar i posebnost se osjeti u svakoj kapljici, a započinje biranjem najbolje šljive - Požegače, Izuzetno rijetke sorte u današnje vrijeme. Pažljivo birani plodovi ove sorte, sočni i zreli, na naše oduševljenje dali su izuzetan ako ne i najbolji kvalitet. Precizno sa sjajem u očima i ljubavlju je praćena svaka faza razvoja, od branja šljive, strogo kontrolisanog procesa fermentacije, destilacije, odležavanja, do biranja dizajna i ambalaže.

Proces odležavanja najfinijeg destilata od šljive trajao je punih 12 godina u novim hrastovim bačvama, kojima je prethodio proces ovinjavanja. Drvo omogućava rakiji da postepeno dozrijeva, oplemenjuje je piće aromatičnim svojstvima koja daju specifičan miris i ukus, a kod voćnih rakija i karakterističnu boju. Inspirisana tradicijom, a pravljena po posebnim recepturama majstora naše destilerije, karakteriše je snažan duh i dubina ukusa koji budi zanos u svakoj osobi, nadražuje sva čula i podstiče iskricu žara koju prepoznaju upravo najveći hedonisti među nama. U GAZDIN ŽAR je uloženo mnogo truda, ručnog rada, prirodnih materijala i ljubavi. Najbolje piti rashlađenu i u dobrom društvu, a sva raskoš koju sadrži daće vam jedinstven i neponovljiv doživljaj umijeća življenja.

Idealna temperatura: 10-12°C

Jačina alkohola: 40 Vol %

Zapremina: 700 ml

Preporuka za serviranje: rashlađena, poslije jela, jer ovo je piće u kojem se uživa sa svim čulima.


Rakija Viljamovka 40ml - Mini Pakovanje

2.50 KM

Karakterističan voćni miris, svjež i bogat okus koji ostaje dugo na našim nepcima i kojem se vrlo rado vraćamo. Jedna od najcijenjenijih rakija, pravljena od posebne sorte kruške Williams, proizvodi se pod strogo kontrolisanim uslovima sa najzdravijim i najzrelijim plodovima ove kruške kako bi se dobio vrhunski kvalitet. . 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija Viljamovka 700ml - Standard Pakovanje

26.90 KM

Karakterističan voćni miris, svjež i bogat okus koji ostaje dugo na našim nepcima i kojem se vrlo rado vraćamo. Jedna od najcijenjenijih rakija, pravljena od posebne sorte kruške Williams, proizvodi se pod strogo kontrolisanim uslovima sa najzdravijim i najzrelijim plodovima ove kruške kako bi se dobio vrhunski kvalitet. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Dunje 40ml - Mini Pakovanje

2.50 KM

Pažljiv odabir dunje učinio je proces proizvodnje lakšim, zadržao prepoznatljiv miris dunje i rakiju učinio pitkom, prepoznatljivom i punom. Bez dodavanja pojačivača, vještačkih dodataka i slično, ova prirodna voćna rakija ostaviće vas bez teksta već pri prvom gutljaju. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Šljive 750ml - Luxury Pakovanje

20.00 KM 24.20 KM

Svjež i prijatan miris, bogat i aromatičan okus su rezultat pažljivo biranih najkvalitetnijih zrelih plodova šljive, kao i spoj domaće recepture i savremene proizvodnje. Naša misija je bila da jednu od prvih i najpoznatijih rakija predstavimo u modernom ruhu, zadržavajući kvalitet, a dodajući male tajne naših majstora destilerije, kako bi se otišlo korak naprijed i dobio kvalitet po kojem ćete pri prvom gutljaju prepoznati da je u pitanju Gazdina šljivovica. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Kajsije 700ml - Standard Pakovanje

26.90 KM

Rakija izuzetnog mirisa, pitkosti i okusa dobijena je kvalitetnom sirovinom, posebnim načinom prerade i specifičnim uslovima vrenja. Nježnost i profinjenost koju osjetite pri prvom gutljaju izdvaja ovu rakiju od svih koje ste probali. 

Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod