Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Jubilarna rođendanska ponuda

129.90 KM 157.70 KM

Tradicija se prenosi s koljena na koljeno, ponos iz djela u djelo, a najsavršeniji kvalitet iz ruke u ruku.

S željom da zajedno proslavimo naših jubilarnih 50 godina tradicije i postojanja - kreirali smo ovaj jedinstveni komplet najprodavanijih proizvoda po cijeni koja se ne propušta!

Garancija je naš potpis i godine postojanja!

Dostupno: Količine su ograničene.

Dostupno: U skladištu Kategorije: Posebna ponuda
Share:

Detaljan opis

Ova specijalna ponuda sadrži:

Rakije: Gazdin Žar i Quattro Mini no.1 pakovanje uz četiri različita okusa

Liker: REINA liker od Borovnice u poklon pakovanju

Gin: Ai gin novi proizvod

Bonus: 2x Gazdina čašica i 2x REINA čašica


Gazdin ŽAR

Posebno izdanje Gazdine rakije. Taj žar i posebnost se osjeti u svakoj kapljici, a započinje biranjem najbolje šljive - Požegače, Izuzetno rijetke sorte u današnje vrijeme. Pažljivo birani plodovi ove sorte, sočni i zreli, na naše oduševljenje dali su izuzetan ako ne i najbolji kvalitet. Precizno sa sjajem u očima i ljubavlju je praćena svaka faza razvoja, od branja šljive, strogo kontrolisanog procesa fermentacije, destilacije, odležavanja, do biranja dizajna i ambalaže. Proces odležavanja najfinijeg destilata od šljive trajao je punih 12 godina u novim hrastovim bačvama, kojima je prethodio proces ovinjavanja. Drvo omogućava rakiji da postepeno dozrijeva, oplemenjuje je piće aromatičnim svojstvima koja daju specifičan miris i ukus, a kod voćnih rakija i karakterističnu boju. Inspirisana tradicijom, a pravljena po posebnim recepturama majstora naše destilerije, Karakteriše je snažan duh i dubina ukusa koji budi zanos u svakoj osobi, nadražuje sva čula i podstiče iskricu žara koju prepoznaju upravo najveći hedonisti među nama. U GAZDIN ŽAR je uloženo mnogo truda, ručnog rada, prirodnih materijala i ljubavi. Najbolje piti rashlađenu i u dobrom društvu, a sva raskoš koju sadrži daće vam jedinstven i neponovljiv doživljaj umijeća življenja.


Quatro Mini no1

Remek djelo od pakovanja i ambalaže kakvo zaslužuje kvalitet i neponovljiv ukus GAZDINA rakija. Četiri minijaturne Gazdina rakije spakovane u neobično pakovanje koje će vašu GAZDINA pustolovinu učiniti još posebnijom. Dozvolite vašim nepcima da uživaju u kapljicama kvaliteta. Pakovanje uključuje Gazdine rakije od Vilijamovke, Všnje, Travarice i jabuke.


AI GIN

AI GIN je nastao pažljivom selekcijom i destilacijom sedam ručno branih aromatičnih biljaka od kojih dominiraju bobice kleke. AI GIN govori jezikom ljubavi, i na japanskom znači upravo to. Pijte ga rashlađenog ili u vašem omiljenom koktelu. I naravno, podijelite ga sa ljduima koje volite. Konzumirajte odgovorno!


REINA Borovnica Poklon Pakovanje

Zavirili smo u najdublje strasti i najskrivenije želje u nama, pronašli posebnu energiju i osjećaj iz stomaka koji je otkrio neponovljivu recepturu. Magični REINA liker od borovnice je bez konzervansa i bilo kakvih drugih vještačkih dodataka. 

Sadržaj: destilat borovnice, koncentrisani sok borovnice, šećer i voda 


KOJA ŽENA PIJE REINA LIKER OD BOROVNICE?

Žena koja je, prije svega, svoja! Neukrotiva i neuhvatljiva. Posebna, drugačija i jedinstvena. Hrabra i preduzimljiva. U životu ništa ne radi napola. Najbolje odluke donosi prateći svoju intuiciju. Njen temperament je ishitren, neobuzdan, ali uvijek gura naprijed. Često mijenja raspoloženje, ali ostaje vjerna svojim idealima. Uvijek je energična i snažna, originalna i slobodna da kaže šta misli. Uz sebe nosi veo misterije. Život živi po sopstvenim uvjerenjima, a ne po normama koje je društvo nametnulo.

Gazdin Žar

Idealna temperatura: 10-12°C

Jačina alkohola: 40 Vol %

Zapremina: 700 ml

Preporuka za serviranje: rashlađena, poslije jela, jer ovo je piće u kojem se uživa sa svim čulima.

Gazdina rakija - QUATRO Mini no 1

Idealna temperatura: 10-12°C

Jačina alkohola: 40 Vol %

Zapremina: 4 x 0,04 l


AI GIN

Idealna temperatura: 08-12°C

Jačina alkohola: 42.5 % vol.

Zapremina: 700 ml

Preporuka za serviranje: Odlično kao aperitiv uz sve vrste mesa, salate. Odlično se kombinuje u koktele, ali još bolje je piti ga samog uz krišku limuna/jabuke uz mineralnu vodu.


REINA Borovnica

Idealna temperatura: 12-15°C

Postotak alkohola: 22%

Zapremina: 700 ml 

Preporuke za serviranje: Kao aperitiv sjajno ide uz sve vrste mesa, a kao desert, odlično se kombinuje sa tamnom čokoladom od narandže, kao i sve vrste čokoladnih torti.

Rakija Viljamovka 40ml - Mini Pakovanje

2.50 KM

Karakterističan voćni miris, svjež i bogat okus koji ostaje dugo na našim nepcima i kojem se vrlo rado vraćamo. Jedna od najcijenjenijih rakija, pravljena od posebne sorte kruške Williams, proizvodi se pod strogo kontrolisanim uslovima sa najzdravijim i najzrelijim plodovima ove kruške kako bi se dobio vrhunski kvalitet. . 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija Viljamovka 700ml - Standard Pakovanje

26.90 KM

Karakterističan voćni miris, svjež i bogat okus koji ostaje dugo na našim nepcima i kojem se vrlo rado vraćamo. Jedna od najcijenjenijih rakija, pravljena od posebne sorte kruške Williams, proizvodi se pod strogo kontrolisanim uslovima sa najzdravijim i najzrelijim plodovima ove kruške kako bi se dobio vrhunski kvalitet. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Dunje 40ml - Mini Pakovanje

2.50 KM

Pažljiv odabir dunje učinio je proces proizvodnje lakšim, zadržao prepoznatljiv miris dunje i rakiju učinio pitkom, prepoznatljivom i punom. Bez dodavanja pojačivača, vještačkih dodataka i slično, ova prirodna voćna rakija ostaviće vas bez teksta već pri prvom gutljaju. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Šljive 750ml - Luxury Pakovanje

20.00 KM 24.20 KM

Svjež i prijatan miris, bogat i aromatičan okus su rezultat pažljivo biranih najkvalitetnijih zrelih plodova šljive, kao i spoj domaće recepture i savremene proizvodnje. Naša misija je bila da jednu od prvih i najpoznatijih rakija predstavimo u modernom ruhu, zadržavajući kvalitet, a dodajući male tajne naših majstora destilerije, kako bi se otišlo korak naprijed i dobio kvalitet po kojem ćete pri prvom gutljaju prepoznati da je u pitanju Gazdina šljivovica. 


Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod

Rakija od Kajsije 700ml - Standard Pakovanje

26.90 KM

Rakija izuzetnog mirisa, pitkosti i okusa dobijena je kvalitetnom sirovinom, posebnim načinom prerade i specifičnim uslovima vrenja. Nježnost i profinjenost koju osjetite pri prvom gutljaju izdvaja ovu rakiju od svih koje ste probali. 

Dostupno: U skladištu Pogledajte Proizvod