Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Gazdina rakija na III Festivalu domaćih proizvoda

BY PRIJEDORČANKA AD 06.04.2021 blog
Gazdina rakija na III Festivalu domaćih proizvoda

Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske (UMEK) treću godinu zaredom uspješno organizuje Festival domaćih proizvoda, koji promoviše nekoliko vrijednosti. Pored promocije domaćeg proizvoda, cilj je takođe na promociji proizvoda koji se ističu kvalitetom, čuvaju tradiciju, uvode inovacije i stvaraju šansu za povećanje konkurentnosti  u domaćoj proizvodnji.

Ova 2020. godina, specifična zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, uspostavila je nova pravila, neke događaje pomjerila, neke otkazala, međutim, Festival domaćih proizvoda, uspio je da se održi po novim pravilima i na novoj lokaciji.  Kako bi veći broj posjetilaca mogao da dobije priliku da se upozna sa proizvodima, a sami proizvođači dobili bolju promociju, događaj je ove godine preseljen u najveći tržni centar u Banjoj Luci, a to je Delta Planet.

Tagovi

nagradna igraKastelVrbasDajaksarajevobistro zdravokaurpiće srećeljetni mixkokteliai espressodžinginpodrška ženamaženeTONIKRAKIJA OD JABUKERijekaJajcevodopadiMostarljetokoktelknjiževnostzemlja gruvasrbijamuzikatakmičenjeeurosongkonstraktađurđevakđurđevdanslavapicnicizletPraznik rada1. majprvi majdekoracijetrpezavaskrstanja spasojevićshebek kozmetikakaurte.k.nehumanitarni bazaryogabazarStaklenacBanja LukaizložbaJelena MedićJelena Joksimovićpoklon za njegapoklon za njuDan zaljubljenihiznenađenjapoklonivalentinovosarajevoVanja MišićBanja LukaKAFETERIJA 5intervjumediažurnalistikanovinarstvobikblizancidjevicaškorpijavodolijarakovanribevagastrijelacjarachoroskopkafanavišnjevačarakija od malinedunjevačajabukovačarakija od zoveviljamovkatravaricarakija od drenjkakajsijevačašljivovicablack fridayBlack Friday - Bosna i Hercegovinamia begovickultura i umjetnostpozoriste prijedormedjunarodni festivalborba protiv raka dojkerak dojkegrad muralaprijedornajbolji izborpokloniUMEK RSFestival domaćih proizvodadomaci proizvodialkoholna pićaPrijedorčanka adREINA likeriRakijeLikeriKompanijaFabrikaOnline shopGazdina RakijaDelta PlanetBanja Luka