Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

EKSKLUZIVNA GAZDINA PONUDA: Tradicija se prenosi s koljena na koljeno. Ponos iz djela u djelo, a najsavršeniji kvalitet iz ruke u ruku.

BY Vaša Prijedorčanka 21.12.2021 dešavanja
EKSKLUZIVNA GAZDINA PONUDA: Tradicija se prenosi s koljena na koljeno. Ponos iz djela u djelo, a najsavršeniji kvalitet iz ruke u ruku.

Inspirisani tradicijom podneblja na kojem živimo, prirodom koja nas okružuje i nadahnjuje, ljudima sa kojima radimo, kreativcima i profesionalcima koji stvaraju, nastao je proizvod vrijedan zadržavanja daha. Svi znate onaj moment koji opisujemo riječma, "ostavilo me bez daha", i upravo proizvod koji ćemo Vam predstaviti uskoro je jedan od tih.

 

 Zašto?

Iz jednog najjednostavnijeg razloga, a to je da smo uložili svu svoju energiju da napravimo nešto dostojno proizvoda koji imamo i proizvoda kojeg iskusni poznavaoci alkohola zaslužuju da imaju u svojoj kolekciji. Pored recepta majstora naše destilerije i pažljivo birane sirovine, dodatni sastojak su ljudi koji su u proces nastanka ovog proizvoda ušli svim svojim bićem, ta energija koju je svako ponaosob unio je ono što ovom proizvodu daje magiju.


Oduvijek je GAZDINSTVO mirisalo na drvo, da li na tek zapaljenu vatricu koja tinja ili na dim koji suši tek okačeno meso i kobasice, ili pak kredenac u kojem se čuva sva radost, od slika do najfinijih biskvita, preko karakterne rakije. Pa čak i ta šljivovica vuče i bojom i mirisom na drvo, i to ne bilo koje drvo, nego ono najfinije, vanilija mirisa, hrast bez premca, bas onaj koje su ruke savijale, spajale i utezale za odležavanje najfinijih pića. Ruke su prebirale i brale šljivu koju smo pretočili uz praćenje naših najvećih stručnjaka u kapljicu radosti, smijeha i veselja. Namijenjenu baš za te prilike, za vesele trenutke vrijedne pažnje, zastajanja, usporavanja i uživanja. Ta rakija koja se smjestila da dočeka upravo te trenutke je odlučila sve nas da zasjeni.

 

 




Naš moto je da se okružimo profesionalcima i u svemu biramo samo kvalitet. Od voćke koju beremo i pretvaramo u kapljicu života, stavljamo energiju da se povežemo sa našim dobavljačima, da im pristupimo gazdinski, sa uvažavanjem i poštovanjem.

 

Da li ste se ikad zapitali, zašto je nešto ukusnije kad je rukom spremano?

Ručni rad je neprocjenjiv. Daje posebnu notu svemu. Ručni tad je uložen i u bocu koju smo odabrali za ovu rakiju. Tu se nismo zaustavili, već smo se odvažili da ručnim radom dodatno upotpunimo doživljaj tog momenta u kojem ćemo uživati u ovim kapljicama. Kutija u kojoj ćete dobiti mogućnost da isprobate 12 godina odležavani proizvod će imati svoje mjesto.  Kutiju, remek djelo sposobnih ruku, koje su dovele kutiju do savršenstva i želje da je držimo na oku, u kuhinji, na stolu, da služi i poslije za mnogo toga. Koliko je korisna u kuhinji, kao poklon, suvenir i posebna vrijednost koja traje, otkrićete onog trenutka kad kutija bude upravo u vašim rukama.




Iz srca i duše, od ruke do ruke, i pravo u vaše! 


Pišite šta u vama budi ovaj proizvod i naravno, dopustite da vas vodi na najskrivenija mjesta vase duše gdje su smještene samo lijepe uspomene i emocije.

Otkrićemo Vam tajnu, proizvod koji uskoro izlazi na tržište je satkano sa toliko ručica, da ćete moći osjetiti svaku notu koja je pjevušena dok su spremani ovi proizvodi.

Iz naše ruke u vašu ruku