Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka a.d. dobitnica plakete Područne privredne komore Banja Luka

BY Vaša Prijedorčanka 20.12.2022 dešavanja
Prijedorčanka a.d. dobitnica plakete Područne privredne komore Banja Luka

Područna privredna komora Banjaluka ove 2022. godine, proslavila je 120 godina uspješnog poslovanja i postojanja, tim povodom upriličeni su Dani komore, koji su završili 6. decembra svečanom Akademijom u Banskom dvoru. Akademiji su prisustvovali brojni državni zvaničnici, predstavnici diplomatskog kora, međunarodne zajednice, uvaženi privrednici i mnoge javne ličnosti.

Dodijeljene su brojne plakete privrednicima, javnim preduzećima, kao i ustanovama u znak zahvalnosti za zajedničke napore razvoja Privredne komore, ali i djelovanja na privredni i društveni razvoj.

Možemo se pohvaliti da je Privredna komora prepoznala značaj kompanije Prijedorčanka a.d. za tradiciju poslovanja dugu 50 godina, te tim povodom plaketom podržala i naš značajan jubilej, koji smo proslavili u ovoj godini. Plaketu je primila Ljiljana Vukelić, izvršna direktorica kompanije Prijedorčanka a.d. koja je i sama dala ogroman doprinos da kompanija postigne zavidne rezultate na našem privrednom nebu, posebno kada pričamo o razvoju brenda GAZDINA rakija, te u novije doba brendova REINA likeri i ai gin.


C:\Users\User\Desktop\Prijedorcanka.jpg

Ljubo Glamočić – potpredsjednik Privredne komore, Ljiljana Vukelić - izvršna direktorica Prijedorčanka a.d, Goran Račić -  predsjednik Privredne komore

Privrednoj komori želimo još mnogo ovakvih jubileja, nastavak i unapređenje dobre prakse u budućem radu, te mnogo drugih povoda koji će nastaviti da pokazuju zajedničke napore i uspjehe velikog broja sjajnih privrednika, javnih preduzeća, ustanova i pojedinaca koji rade na privrednom rastu i razvoju.

Snimak dodjele plaketa u Banskom dvoru