Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka osvojila dvije prestižne internacionalne nagrade

BY Gazdina Rakija 18.06.2024 dešavanja
Prijedorčanka osvojila dvije prestižne internacionalne nagrade

Svjetske nagrade stižu u Prijedor.

Reina liker i Ai džin, brendovi kompanije Prijedorčanka a. d, osvojili su prestižne nagrade od Internacionalnog instituta za okus (eng. International Taste Institute).


Prijedorčanka, inače poznati proizvođač voćnih destilata, kao i rakija i likera, sa višedecenijskom tradicijom, još jednom je dobila svjetsko priznanje, čime je konačno potvrđeno da su Krajišnici eksperti za alkoholna pića na globalnom nivou.Priznanje za izvrsnost

Superior Taste Award, koji dodjeljuje International Taste Institute, jedno je od najcjenjenijih priznanja u industriji hrane i pića. Ova nagrada prepoznaje proizvode koji se ističu okusom i kvalitetom, a ocjenjuje ih panel od preko 250 profesionalnih kuvara i somelijera iz cijelog svijeta.


Ovi stručnjaci, povezani s uglednim institucijama kao što su Le Guide Michelin i Gault & Millau, provode slijepe degustacije kako bi osigurali nepristrasnu procjenu. Proizvodi se ocjenjuju prema pet kriterijuma:

1. Prvi utisak

2. vizija

3. olfakcija

4. okus i tekstura

5. konačni osjećaj za pića.

Oba pića, džin i liker, impresionirali su internacionalni žiri, osvojivši ocjene koje ih svrstavaju u kategoriju izvanrednih proizvoda. Prema načinu ocjenjivanja, i Reina i Ai su osvojili dvostruku zvjezdicu, koja je dokaz kvalitetnog načina proizvodnje, ali i odličnog ukusa.Kako probati pobjednička pića?

Ukoliko se nalazite u Bosni i Hercegovini i niste probali Reinu i Ai, možete ih naručiti putem interneta na web-prodavnici kompanije Prijedorčanka.