Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Poslovne žene Republike Srpske na Klubu visokih peta

BY Vaša Prijedorčanka 28.04.2021 dešavanja
Poslovne žene Republike Srpske na Klubu visokih peta

Prijedorčanka AD je u saradnji sa analitičkom bonitetnom kućom – Bisnode BIH, u restoranu Citadela, 25. oktobra 2019. godine, organizovala prvi banjalučki susret Kluba viskokih peta.

Klub Visokih peta je platforma namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Kvalitet preduzetništva žena sve je više prepoznat u društvu, a žene su se pokazale kao izuzetno uspješni preduzetnici, lideri i stručnjaci.

U Banjaluci je ovom prilikom organizovano neformalno druženje poslovnih žena gdje se iskazala prilika za nova upoznavanja, razmjenu iskustava i predstavljanje sopstvenih projekata. Na jesenjem Klubu Visokih peta uz nezaobilazno umrežavanje po principu Bisnode Speed Networkinga, učesnice su dobile priliku čuti interesantne priče, imati brze i efikasne poslovne sastanke, ali i uživati u lijepim poklonima.

Prisutne dame imale su priliku upoznati Ljiljanu Vukelić, izvršnu direktoricu Prijedorčanke AD, koja je ekskluzivno za ovu priliku organizovala degustaciju nove linije voćnih likera, koja je prvenstveno namijenjena ženskoj populaciji. Ljiljana je predstavila i restoran Citadela, koji je u vlasništvu njene porodice, kao i Business Club Banjaluka, čiji je član. ”Zaista sam ponosna što sam bila uključena u dio organizacije prvog Kluba Visokih Peta u Banjaluci. Jako sam zadovoljna odzivom koji smo imali, ovo je bio predivan skup. Hvala svim damama koje su odlučile da prezentuju svoje organizacije i da nas počaste divnim motivacionim pričama, ali i raznovrsnim poklonima”, izjavila je Ljiljana Vukelić i dodala: ”Prednost ovakvih okupljanja je što se spajaju na jednom mjestu uspješne žene iz različitih branši u rasponima od mikro do velikih organizacija, koje mogu razgovarati o poslu i iskustvima u neobaveznoj, opuštenoj pozitivnoj atmosferi.”

Aktivnosti Privredne komore RS kao podršku ženama u biznisu u RS predstavila je Jelena Rodić, o prednostima Premium Gazprom brenda, govorila je Miljana Sladojević, nakon čega je Dragana Popara, direktorica proizvodnje Krajina Klas predstavila ovu kompaniju i omogućila prisutnima da se zaslade Manjinim delicijama. Snježana Vasković iz Avon BH, predstavila je novu vegansku kolekciju za njegu lica, ali i inspirisala dame Kluba da budu odgovorne prema sebi i društveno odgovorne, kad su u pitanju aktivnosti kakva je borba protiv raka dojke i borba protiv svih oblika nasilja u porodici.

Na Klubu su svoje kompanije predstavile i Vesna Krminac, direktorica kompanije ITD Marketing, te Dušana Tanasić, vlasnica centra za komplementarnu medicinu Tussilago. Posebno inspirativne su bile preduzetničke priče vlasnica brenda prirodne kozmetike i aromaterapije Mirela&Milica, Mirele Roguljić Kovačević i Tijane Štrkić, vlasnice brenda Nakit Za Poneti.

Iako ugodno druženje u atmosferi punoj pozitivne energije, Bisnode Klub Visokih peta je, prije svega, poslovni networking event, čiji je cilj steći korisne poslovne kontakte koji će unaprijediti poslovanje. Stoga je Bisnode Speeed networking bio uvod u nastavak druženja novih poznanstava žena sposobnih da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve.