Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Putuj i upoznaj ljepote koje te okružuju

BY Vaša Prijedorčanka 06.04.2021 blog
Putuj i upoznaj ljepote koje te okružuju
Citat iz knjige „U traganju za izgubljenim vremenom“, popularnog autora i putopisca Marsela Prusta, glasi: “ Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet.“

Ova, 2020. godina zasigurno nam je svima mnogo pomogla u mijenjanju pogleda na svijet, od cijenjenja nekih dragih trenutaka sa porodicom, prijateljima, pa do putovanja u sopstvenoj državi. Naučili smo da više cijenimo prirodne ljepote naše zemlje, sve njene blagodati koje nas fasciniraju, nadahnjuju, a na kraju, i hrane. Dozvolili smo da nas tempo i brzina života odvoje od uživanja u svemu što nas okružuje. Mnogo pogleda, mjesta i ljepota smo počeli da podrazumijevamo, bez da im se posvetimo na trenutak i uživamo u svemu što imamo. Iako vrlo teška i nezvjesna, cijela ova godina, sa sobom nosi bar tu pozitivnu notu, kako bismo na trenutak zastali i zapitali se šta nas čini srećnima, te gdje se osjećamo sigurno i slobodno, kao kod svoje kuće.

Gazdina rakija, kao bosansko-hercegovački brend, ponosna je na svoje porijeklo nastanka, kao i na sve one prirodne ljepote koje su dodatni izvor motivacije da kroz svoje postojanje potvrdi zašto je baš nastala u Bosni i Hercegovini, te zašto se svugdje u svijetu ponosi oznakom svog geografskog porijekla.

Dođoh, vidjeh, popih jednu rakiju…

U svom Prijedoru


U najdražoj, sigurnoj luci, Banjoj Luci


Na bisernoj Uni


U gradu vječnog sunca – TrebinjuU ponosnom MostaruU kraljevskom JajcuIspod Kamenog mosta punog emocijaUz magiju vode vodopada KraviceU miru punom buke na Krupskim slapovima

U inspirativnom zalasku sunca iznad SarajevaNa silovitom vodopadu Bliha


U tajanstvenoj Dabarskoj pećini
U buđenju na Prokoškom jezeru


U skrivenoj oazi vodopada SkakavacPredah na putu i pogled na kanjon Vrbasa


U duhu tradicije, u bašti mirisa lipe i pečat zavičaja