Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

REINA likeri kao koktel varijante

BY Vaša Prijedorčanka 21.07.2023 blog
REINA likeri kao koktel varijante

Ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje s osvježavajućim koktelima. Dugi, topli dani i vedre noći pružaju savršenu priliku za istraživanje novih okusa i kombinacija. Bilo da se opuštate na plaži, uživate u vrtu ili se družite s prijateljima, koktel može dodati poseban dodir svakom trenutku.

Da bismo ljeto učinili još boljom asocijacijom na uživanje, odmor, a ne samo na vrućine, odlučili smo da vam predložimo nekoliko ideja za savršena osvježenja. REINA likere pretvorili smo u idealne koktele za vaše ljetne trenutke. Kažu da kad je piće dobro, u svakoj kombinaciji je pun pogodak. Potpuno smo saglasni jer smo mislili da je nemoguće dostići savršen ugođaj za nepce ako bilo šta dodatno ubacimo u već provjerenu recepturu likera, ali REINA likeri su se pokazali kao odličan saveznik i u koktel varijantama.


REINA belleza




  • 1/3 mjere ili 100ml REINA liker od breskve
  • 2/3 mjere ili 200ml Schweppes Pink tonic
  • malo svježeg limunovog soka

Koktel koji je savršen za vruće ljetne dane, nudeći osvježavajući i egzotičan okus. Njegova svježina i voćna aroma čine ga idealnim izborom za popodnevne zabave na terasi. Ako ste ljubitelj breskve, ovaj koktel će vas oduševiti.


REINA misterio




  • 1/3 mjere ili 100ml REINA liker od jabuke
  • 2/3 mjere ili 200 ml Schweppes Tonic water
  • malo svježeg limunovog soka
  • cimet kora


Ovaj koktel je idealan za one koji traže nešto malo drugačije. Ako volite začinjene note u svojim koktelima, Reina Misterio je pravi izbor za vas.


REINA salud





Reina Salud je savršen za one koji traže osvježavajući i zdravi koktel. Sa svojim svježim i laganim okusom, idealan je za one koji žele nešto manje slatko, ali jednako ukusno.


REINA amor




  • 1/3 mjere ili 100ml REINA liker od višnje
  • 2/3 mjere ili 200ml Sprite
  • ekstrakt vanilije
  • * za dodatni doživljaj ukusa, preporučujemo da dodate Prosecco

Reina Amor e savršen za romantične večeri. Njegova slatka i bogata aroma višnje, uz dodatak vanilije, čini ga idealnim za posebne trenutke.


REINA momento




  • 1/3 mjere ili 100ml REINA liker od borovnice
  • 2/3 mjere ili 200ml Schweppes Pink tonic
  • malo svježeg soka narandže (sirup sok ili cijeđeni)


Ovaj koktel je savršen za one koji traže nešto malo drugačije. Njegova jedinstvena kombinacija borovnice i narandže čini ga idealnim za ljubitelje egzotičnih okusa.


Nadamo se da ćete uživati u našim prijedlozima i da će REINA likeri biti dio vaših posebnih trenutaka ovo ljeto. Ukoliko otkrijete nov način na koji se REINA likeri mogu koristiti bilo kroz koktele, kolače ili bilo koji drugi proizvod, biće nam drago da ga podijelite s nama. Ovi kokteli su samo početak - s toliko različitih likera i opcija, mogućnosti su beskrajne. Bez obzira da li ste iskusni koktel majstor ili tek počinjete, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vas oduševiti. REINA likere po najboljim cijenama možete pronaći na našem shopu: www.prijedorcanka.com. Počnite svoju avanturu s koktelima danas i otkrijte zašto su REINA likeri pravi izbor za svaku priliku.