Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

GAZDINA post-praznična zdravica i želje koje smo počeli da ostvarujemo u 2022.

BY Vaša Prijedorčanka 04.02.2022 blog
GAZDINA post-praznična zdravica i želje koje smo počeli da ostvarujemo u 2022.

 

Šta se desi kad prođe sve? Kad maratonske zdravice izgovorene za praznike postanu novo sjećanje, kad razmišljamo kako ćemo ostvariti zamišljene želje i kako ćemo dočekati onog novog sebe. Onog sebe, čiji smo dolazak najavili u prvim sekundama Nove godine!? Evo, pokušaćemo to otkriti zajedno u nastavku ovog teksta.

Taj novi ja, tad vam je obećao sljedeće: „Od januara krećem u teretanu. Vrijeme je za zdrav život, personalizovani trening i plan ishrane. Dva tri treninga sedmično, svakodnevno šetanje i onih čuvenih 7 čaša vode na dan. Vrijeme je za nove ljubavi! Vrijeme je za mini detox od društvenih mreža...“ Toliko planova i želja, ali koliko ste od toga ostvarili? Uredu je ako je odgovor nijedno, jer godina je tek počela. Pravilo kaže da je normalno da smo nakon praznika malo usporeni i da imamo osjećaj da se još uvijek nalazimo na putu od želja do snova. Mi želimo da vam kažemo da se samo prepustite svom instinktu, da dopustite sebi vrijeme za razmišljanje i vaše slabosti pretvorite u prednosti koje će vas bodriti.




Uz koju čašicu GAZDINA rakija i februarsko razbuđivanje donosimo vam plan i zdravicu za ostvarivanje želja.

Hajde zato da se vratimo zajedno u formu sa novim obrascima ponašanja! 
Kao što i sami znate, nije grijeh popiti poneku čašicu rakije, ali obećajte sebi jedno: "da će svaki gutljaj, biti gutljaj koji slavi one iskrene emocije i rezultate ostvarenih želja."





A, plan je sljedeći:

Ako ste osoba za koju važi pravilo da najbolje ideje nastaju u kafani:

-        OK. Provedite kvalitetno vrijeme u kafani. Mi vam kažemo nazdravite jednom čašicom svakoj novoj ideji koja vam je došla u misli i približila vas ostvarenju cilja. A, da li znate koja rakija će vam u ovom pomoći? Pa naravno, GAZDINA Viljamovka, jer ona će vas upravo podsjetiti se da se prvo vi sami morate ponositi svojim kvalitetima, kako bi se lakše savladale prepreke i ostvarili rezultati! I naravno, kud boljeg razloga za zdravicu, od kvalitetne odluke.

Ako pripadate onom tipu ljudi „dva puta mjeri, jednom sijeci“:

-        Evo prilike da tad kad jednom presječete, nazdravite svom povjerenju GAZDINA rakijom od kleke. Volite i budite nježni prema sebi, jer iz te ljubavi se rađa još veća ljubav prema svim ostalim.

Ako ste ipak osoba koja voli da prvo dobije podršku drugih ljudi, pozovite prijatelja na jednu GAZDINA kajsijevaču i nazdravite prvo svom prijateljstvu, a u drugom gutljaju vašoj iskrenosti i spremnosti da čujete mišljenje nekog dragog koga cijenite.


Ako ste pak onaj tip osobe koja u svakom trenutku zna šta hoće, odnosno razbudili ste se i želje su već počele da vam se ostvaruju, onda ne zaboravite da vas GAZDINA drenja čeka u svako doba da proslavite taj trenutak sa stilom.




I evo vas, već ste bliže u susretu sa svojim novim JA, osjećate sigurnost u donošenju odluka, ponosni ste na sebe i željni novih izazova. Motivaciju je lako dobiti kad znate šta vam je cilj i ako ste prethodno utvrdili da li je želja samo želja ili pak motiv za rad. Toj originalnosti nazdravite sa GAZDINA rakijom od zove.

Mi bismo ovako mogli do dvanaest razloga nabrajati i motivisati, ali nećemo, naš svaki razlog je tajna našeg uspjeha i  naše borbe. Mi smo svoje formule otkrivali upravo na ove načine, zato vama prepuštamo da sami pronađete svoje razloge i svoja uvjerenja, jer samo tako se uči i tako se postaje bolja verzija sebe.

I za kraj ne zaboravite, da je dobro nagraditi sebe, ali je takođe bitno da ne zaboravite da ponekad morate smanjiti i poneka očekivanja od sebe, ali i drugih, jer to je pola uspjeha. Osim kada je u pitanju Gazdina rakija, tada očekujte sve. :) Jer, vaše najvažnije odluke čekaju svoj trenutak, možda upravo evo ovaj današnji dan. I on može biti značajniji od bilo koje nove godine. Zato, živjeli za sve odluke koje donosimo svakog novog dana!


Post-praznična GAZDINA zdravica

 

Mladi, stari, trijezni ili pijani

Prolaze nam svake godine dani.

Ispunjeni gorčinom ili srećom

Čašicom Gazdine manjom ili većom

Odluke što se poput stakla lome

Kome one realno trebaju, kome?

Nekome u online svijetu

Ili vlastitim mislima u letu?

Dokazivanja ne prestaju da stežu

A najvažnije je rukama da se povežu

Sa nekim ko razumije svaku tugu

I u vama ne traži drugu

Živjele sve odluke vase

Uz Gazdine pune čaše!