Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

SA REINOM NA KAFI: Vanja Mišić - Reina koja mijenja svijet svojom muzikom

BY Vaša Prijedorčanka 01.02.2022 blog
SA REINOM NA KAFI: Vanja Mišić - Reina koja mijenja svijet svojom muzikom
Vanja Mišić je ime jedne divne reine koja se bavi muzikom i novinarstvom. Njen glas, a tek riječi koje bira, izlaze prvo iz njenog srca i onda nevidljivim prstima miluju srca svih onih koji muziku doživljavaju kao inspiraciju. Koliko je Vanja jedno inspirativno biće prije svega, uvjerili smo se po ko zna koji put uz jedno potpuno žensko iskreno druženje, naravno uz kaficu i REINU, onako kako dolikuje ovakvim susretima.


Tvoje želje za 2022. godinu?

Zdravlje, mir i inspiracija.Kako izgleda tvoj trenutak opuštanja/uživanja?

Prvo što mi je palo na pamet nakon ovog pitanja jeste odmor u hammocku nakon šetnje po prirodi, idealno bi bilo da je sunce na zalasku i da uživam u tom prizoru. To me istinski odmara. Mada i more u svako doba godine može da me opusti.

Pjesma koja te inspiriše?

Sve pjesme koje učine da se sjetim zašto volim muziku.

Kako nastaju pjesme koje svojim prstima diraju duše ljudi?

Dešavalo se do sada da su te pjesme nalazile mene. Dok pišem, ne razmišljam da li će se to svidjeti ljudima.   


Položaj žene u današnjem vremenu još uvijek je na nazavidnom nivou. Kako se ti osjećaš kao žena u svijetu prepunom izazova?

Položaj žene je nezavidan stotinama godina unazad i mislim da će morati proći još mnogo godina da bi žene bile tretirane kao ljudska bića. Ovo čemu sad svjedočimo su promjene, i dalje male i gotovo neprimjetne, ali nešto se pokrenulo i sigurna sam da neće stati.Koji je tvoj dosadašnji uspjeh sa kojim se možda najviše ponosiš?

To je autorski rad. Kada sam napisala i otpjevala svoju prvu pjesmu, zaljubila sam se iznova u muziku, u taj cijeli proces. Od početne emocije koja se pretvara u misao, pa u pjesmu, pa dobije vizuelni dio, a zatim stigne do publike. Jako sam zahvalna što mogu da doživim to iskustvo. 


Šta bi poručila ženama/REINAMA u tvom krugu i onima kojima si baš ti uzor?

Da se zavole, ili da se više vole. Jer je ljubav prema sebi preduslov za dobar život i zdrave odnose.Ono što smo zanimljivo primjetili tokom ćaskanja sa REINA Vanjom, jeste upravo činjenica da ne mijenja tako lako ni svoje mišljenje, pa čak i kad je upitanju piće. Tako je i ovaj put uz najljepše pripremljenu kafu iz kafeterije 5, ponovo birala svoju omiljenu REINA Breskvu - kao dokaz da kreativnost uvijek pronađe kreativnost.