Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

SA REINOM NA KAFI

BY Vaša Prijedorčanka 17.01.2022 blog
SA REINOM NA KAFI

Hrabre. Nježne. Ponosne. Krhke. Posebne. Svoje. Neustrašive. Mnogo je riječi kojima se mogu opisati karakteri svake REINE, koje su posebne upravo zbog svojih osobina i onog što čine za svoje najbliže, za društvo i na kraju zbog onog što čine za sebe, lično.

Vjerujemo da svako od vas u svom okruženju poznaje neku REINU, kojoj se divi i kojoj u svakom trenutku može reći „Ti si ta – posebna, jedinstvena, inspirativna..."  Mi ćemo biti iskreni i reći da poznajemo mnoge takve i zato smo odlučili da pokrenemo jedinstven serijal namijenjen upravo našim divnim REINAMA.


Kako bismo ih bolje upoznali, serijal smo pokrenuli upravo onako kako nastaju mnoge inspirativne, zanimljive i poučne priče, a to je uz kafu iz jedne od najbolji kafeterija u Banjoj Luci i čašicu likera REINA.

Posebnu zahvalnost dugujemo divnim prijateljima iz Kafeterije 5, koji su nam za ova druženje sa REINAMA ekskluzivno ustupili njihov divni prostor na novoj lokaciji, koji ćete svi imati priliku veoma brzo upoznati i uživati u jednoj novoj energiji nošenoj aromom najbolje kafe u gradu i posebnim mirisima iz kuhinje koje Banja Luka još nije imala priliku upoznati.

Naše prijatelje možete bolje upoznati putem njihovog web site-a https://kafeterija5.com/ ili diveći se atmosferi i njihovim divnim fotografijama putem društvenih mreža:

Instagram i Facebook.


 

A, ko su naše divne REINE, o čemu smo sa njima razgovarali, kakve su nam tajne otkrile i šta vama imaju poručiti, otkrićete u narednom periodu.


Pratite nas, jer idemo zajedno na KAFU SA REINAMA.