Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Kad umjetnost i karakter pića dotaknu dušu jednog grada

BY Vaša Prijedorčanka 13.09.2021 blog
Kad umjetnost i karakter pića dotaknu dušu jednog grada

Svi oni koji su imali priliku da posjete Prijedor, sigurno nisu mogli zaobići njena najveća bogatstva kao što su rijeka Sana i planina Kozara, ali ako bi neko pitao šta Prijedor čini još vedrijim i posebnijim, svakako bismo svi pomislili na murale. Oni ovom gradu daju dušu, toplinu i jedinstvenost. Umjetnost je počela da hoda i živi ulicama ovog grada, te ga učinila lepršavijim i življim. 

Želeći da i mi gradu ponudimo nešto čime bi se ponosio, napravili smo mjesto sa dušom, a u skladu sa trendovima koji tek dolaze. Mjesto gdje lokalci, ali i gosti i turisti grada mogu navratiti i pogledati ponudu proizvoda iz srca Prijedora, po želji izabrati i kupiti neki od proizvoda koje će sa ponosom dijeliti sa drugima govoreći kako ti proizvodi mirišu i svakim dijelom podsjećaju na dušu ovog grada. 

Stvorili smo mjesto koje odiše elegancijom prožetom duhom tradicije kroz kvalitet proizvoda koji su u ponudi. Za nas ne postoje podjele, razlike, ograničenja, ali kažu da nam se brendovi donekle dijele za nju i njega, pa tako možete izabrati svakome ono kako se osjeća, bilo da je riječ o nekom gazdi za koga imamo jedanaest okusa Gazdine rakije u različitim pakovanjima i ambalažama, ili ipak želite da obradujete neku kraljicu REINA likerima dostupnim u četiri različita okusa. Ovdje ćete naći i veliki broj jedinstvenih i originalnih ukrasa i detalja za vaš dom

Ako volite biti svoji, drugačiji i posebni, onda je ovaj shop pravo mjesto za vas. Šetnju Prijedorom preporučujemo da završite sjajnom kupovinom u našoj radnji i tako zaokružite ambijent i dušu koju ovaj grad pruža. 

Ako ste se pitali šta znači spoj tradicije, kvaliteta i uživanja, onda vam ukratko otkrivamo kako možete iskustiti taj spoj. Prošetate ovim gradom, udahnete sve ono što je godinama utkano u njega, zatim dođete do našeg shopa (Brezičani bb), izaberete svoje omiljene kapljice užitka, zatim odete na neko od mnogih prelijepih prirodnih izletišta. Napravite piknik u prirodi, uživate sa najbližima i nazdravite tim trenucima koje život znače čašicom GAZDINA rakije ili REINA likera.