Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Kako rakija može obogatiti vaskršnju trpezu?

BY Vaša Prijedorčanka 18.04.2022 blog
Kako rakija može obogatiti vaskršnju trpezu?


Najveći hrišćanski praznik Vaskrs, jedan je od najvažnijih datuma koji podsjeća na jedinstvo i pobjedu života nad smrti. Vaskrs se slavi tri dana i svaki dan je poseban na svoj način.

Tradicija nalaže da se povodom Vaskrsa farbaju jaja, prvo jaje je uvijek crvene boje i simbolizuje Vaskrsenje, odnosno prolivenu Hristovu krv.



Izvor fotografije: freepic


Za Vaskrs se biraju uvijek najbolje i najnovije stvari, najljepše dekoracije i bogate trpeze, ali  i planovi kako sa voljenim bićima najljepše provesti vrijeme.

Kada pričamo o najljepšim dekoracijama i bogatim trpezama, tu je neizostavni dio rakija, posebno kada pričamo o našim običajima. Kroz vijekove čašica rakije uvijek je išla u vis kao najljepša zdravica koja slavi ljubav i novi život.

































Mi ove godine po prvi put za Vaskrs pred vas iznosimo ono najljepše od GAZDINA rakije, a to je GAZDIN ŽAR, rakija šljivovica koja je strpljivo čekala svoj trenutak da uljepša jedan period a nismo bili ni svjesni da će to biti upravo sad. Sad, kad smo postali i mudriji i pametniji, više orijentisani ka našem zdravlju, miru i ljubavi, što je zapravo i glavna poruka Vaskrsa.



Ukoliko vaš izbor bude baš GAZDIN ŽAR pripremite se da uz najljepša vaskršnja jaja, imate i najljepšu vaskršnju dekoraciju koja će na najljepši mogući način krasiti vašu vaskršnju trpezu.























Najbolju vaskršnju ponudu pogledajte ovdje

Hristos Voskrese – Vaistinu voskrese!