Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Vaša idealna kupovina je naša briga. Evo i zašto

BY Vaša Prijedorčanka 04.03.2022 blog
Vaša idealna kupovina je naša briga. Evo i zašto

Ako ste se ikad zapitali šta znači savršena kupovina, ona koja vas ponovo vraća našem proizvodu i zbog koje ste ponosni na sebe, jer znate da ste sebe nagradili pravim vrijednostima koje svi zaslužujemo. A evo kako idealna kupovina izgleda po vašim željama i našim standardima.

Kako pametno šopingovati?

1. Kažu da u šoping ne treba ići gladan, nervozan, u PMS-u, i to smo vam riješili. Sada možete da birate trenutak kada ste raspoloženi, imate slobodnog vremena za surfanje i razgledanje, te na vrlo jednostavan način iz udobnosti svoga doma, naručite, a mi vam garantujemo brzu dostavu i sigurno plaćanje pouzećem.

2. Svi smo u potrazi za proizvodom koji ima sjajan odnos cijena/kvalitet. Sada kada ste se našli na sajtu www.prijedorcanka.com shvatićete šta to znači jer smo se potrudili da najviši kvalitet dobijete po cijeni koja odgovara našem standardu i tržištu, znači dosta niža cijena od kvaliteta koji nudimo. Probajte i sami se uvjerite, jer dosadašnji korisnici su se uvjerili u ovo. Nemojte da čekate idealno vrijeme, jer na našem sajtu uvijek je savršen trenutak za kupovinu. 

3. Planirati kupovinu unaprijed. Razmislite da li nekom idete u goste ili neko vama dolazi. Pravo piće je uvijek dobar izbor, bilo kao poklon drugima, ili kao nešto čime ćete dočekati i ugostiti drage ljude. Zapišite za koje naredne prilike vam treba piće i sve obavite u jednoj kupovini i tako uštedite troškove dostave.

4. Kupljeno treba iskoristiti za sve pare. Mi bismo rekli „do posljednje kapi“, a još ćete se i oraspoložiti, proveseliti, te stvoriti trenutke za pamćenje.

5. I možda najvažnije pravilo: KVALITET PRIJE KVANTITETA! Na web shopu nećete ulaziti u te dileme, jer je svaki proizvod za sebe sinonim kvaliteta. Budite sigurni u to!

Vrijeme je novac – a dobra zdravica prava motivacija

Istina, zato su prošla vremena kada svoje slobodno vrijeme treba da provodite u marketima razgledajući šta ima, čekajući u gužvama na kasi da stignete na red da platite. Budite u trendu, odmarajte kući ili pijte kafu negdje, a za to vrijeme prelistajte web shop, izaberite i naručite šta vam se dopada. Bez traženja parkinga, bez gledanja da li će pasti kiša, bez kalkulisanja koliko je sati i da li će u to vrijeme biti gužva u prodavnici. Sada je sve jednostavnije. Uštedite vrijeme za sebe i pametno kupujte, a znate da ćete tom i mnogim drugim uspjesima nazdraviti uz čašicu kvalitetnog pića.

A sad vas vodimo kroz jednu avanturu, zvanu kupovina na Prijedorčanka shop-u:

Korak 1

Ukucajte na guglu naziv sajta: www.prijedorcanka.com i uplovite u more rakije i likera. 


Korak 2

Kliknite na kategoriju SHOP, imate u ponudi podkategorije Rakije i Likeri, a ako kliknete samo na SHOP, onda vam se izlistaju svi proizvodi. Zahvaljujući filterima možete sebi olakšati traženje. 


Korak 3 

Oni proizvode koje želite da kupite, kada pređete kursoom miša preko njih, pojaviće se dugme Kupi, a imate i srce za opciju Lista želja, i oko za pregled proizvoda. Ukoliko ste se odlučili da taj proizvod kupite, kliknete na Kupi, on vam automatski proizvod prebacuje u korpu. Nastavljate i dalje da gledate, istražujete, ako vam se još nešto svidi, isti je proces. 

 

Korak 4 

Kada ste izabrali sve što vam se dopada i što želite da kupite, kliknete na dugme Korpa koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Tu vam se pojavljuje lista proizvoda koje ste izabrali. Možete pregledati korpu, ubaciti ili izbaciti neke proizvode.

 

Korak 5

Ako ste definisali da je u korpi sve što želite kupite, idete na Dovrši kupovinu. Popunite sve potrebne podatke, a zatim kliknete na dugme Naruči.

 

Ono što je važno napomenuti je sljedeće:

- Dostava je trenutno moguća samo na teritoriji BiH

- Dostava je besplatna za iznose iznad 50KM

- Plaćanje je pouzećem

- Isporuku vrši brza pošta Biz Ekspres i uvijek se trude da to bude u što kraćem vremenskom periodu

Osim klasične ponude proizvoda koje imamo, trudimo se da uvijek spremimo specijalne ponude i akcije, koje su najčešće limitirane i kratko traju, zato prednost imaju oni koji nas redovno prate i na vrijeme obave kupovinu. Ako i ti želiš biti u toku sa novostima, obavezno prati naš sajt, kao i društvene mreže, ostavi email i postani dio naše newsletter zajednice. Ugrabi sjajne ponude!

Ako te zanima šta je trenutno aktuelno od ponuda, brzo na ovaj link

Uživajte u kupovini na našem sajtu, a još više u proizvodima kada vam stignu na kućnu adresu.