Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Ponosni prijatelji umjetnosti

BY Vaša Prijedorčanka 26.04.2021 novosti
Ponosni prijatelji umjetnosti

Prijedorčanka a.d. je podržala umjetnički projekat muzičarke, pjevačice i vokalne pedagoginje Maje Manojlović, kojim je ponovo oduševila svoju publiku.

Umjetnica koja je mnogima poznata po svom radu u muzičkom ateljeu “MaMa VOX”, napravila je remix svog prvog singla „Ostani još“, kao i novi video spot za nju. Maja je i na ovaj način, pokazala da domaća muzička scena ima šta da ponudi ljubiteljima kvalitetnog pop zvuka.

Ponosna je što je cijelu ideju realizovala uz pomoć kreativnog tima iz Banjaluke – „Pocket Palma“. Ovo je za nju, kako kaže, posebno zadovoljstvo jer Anju i Luku cijeni kao muzičare i voli njihovu muziku.

„Anja iz „Pocket Palme“ ostavila je svoj muzički izraz u pjesmi. Moram reći da sam posebno ponosna na ekipu sa kojom sam osmislila i realizovala ideju za spot. To su sjajni, talentovani ljudi. Sonja Savić potpisuje režiju, a iza kamere je bio Saša Savić, kojem sam zahvalna što me je nagovorio da radimo novi video, kao i Saški Todić i Kosti Miljkoviću, koji su se potrudili da sve super izgleda. Moram priznati da je ovaj remix i snimanje novog spota upotpunila jedna ženska priča ispunjena dobrom energijom. Cijela zamisao ispunjena je ženskom snagom i to me mnogo raduje. Samim tim smo podršku snimanja spota pronašli u brendu REINA likera, koji upravo kroz svoje postojanje žele da podrže žene“, naglasila je Maja.

Cijelom timu je izuzetno drago što smo mogli na bilo kakav način da prepoznamo, podržimo i ohrabrimo Majin umjetnički doprinos zajednici u kojoj živi, ali i kvalitet na muzičkoj sceni.

Reina Borovnica

Talentovanoj Maji želimo uspjeh u kreiranju svoje muzičke istorije, a nama ostaje da se radujemo svim novim projektima, te da ih sa nestrpljenjem iščekujemo.