Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

REINA – piće po mjeri svake kraljice

BY Vaša Prijedorčanka 28.04.2021 novosti
REINA – piće po mjeri svake kraljice

Lansiranje nove linije proizvoda za kompaniju Prijedorčanku predstavljalo je izazovan poduhvat, trebalo je izbaciti nešto novo, a da parira izgrađenom brendu i kvaliteti Gazdine rakije. Iz tih razloga, pomno i detaljno se prilazilo svakoj fazi razvoja, bez žurbe, sa mnogo analiza, kako bi se za rezultat dobio finalni proizvod iza kog se može ponosno i odvažno stati. Tako su nastali novi proizvodi – voćni likeri REINA sa četiri različita okusa.

Iza REINA likera stoji cijeli jedan ženski tim. Kroz cijeli ciklus nastanka i razvoja projekta, većinu aktivnosti su vodile žene. Vodeći se svojim instinktima, osjećajem i dušom – baš tako su nastali REINA likeri. Kroz cijeli projekat prožeta je ogromna doza ljubavi i kreativnosti. Sadržaj je pažljivo biran, sa destilatima i koncentrisanim sokovima koje, takođe, pravimo u našoj fabrici.


Duboko vjerujemo da treba da budemo podrška jedna drugoj, da imamo slobodu da budemo ono što zaista jesmo i da je to ono što nas to čini kraljicama. Praćenje sopstvene intuicije i snova, a ne puko rađenje onoga što se očekuje od nas.

Svaka od nas nosi u sebi mnogo toga: ima tu i lijepih trenutaka, loših dana, srdačnosti, ali i drskosti.

Sve se trudimo da budemo sjajne mame, ćerke, žene, drugarice, koleginice i većinom to i uspijevamo na svim frontovima. Stati iza svojih odluka, uspjeha, ali i grešaka, to je ono što nas čini nas onim što jesmo!


Reina Borovnica

Žena koja je, prije svega svoja! Neukrotiva i neuhvatljiva. Posebna, drugačija i jedinstvena. Hrabra i preduzimljiva. U životu ništa ne radi napola. Najbolje odluke donosi prateći svoju intuiciju. Njen temperament je ishitren, neobuzdan, ali uvijek gura naprijed. Često mijenja raspoloženje, ali ostaje vjerna svojim idealima. Uvijek je energična i snažna, originalna i slobodna da kaže šta misli. Uz sebe nosi veo misterije. Život živi po sopstvenim uvjerenjima, a ne po normama koje je društvo nametnulo.

Reina Jabuka

Žena koja je pravična i uvijek tu za druge. Ogledalo čistote. Najčistija dobrota i najplemenitiji dar za sve oko sebe. Nasmijana i srdačna, spremna da pomogne. Ona je veoma empatična i emotivna. Sve što radi, radi diskretno i obazrivo. Nježna i pažljiva. Najviše voli i živi za mir i harmoniju. Borac za pravdu i prava onih čiji se glas rijetko čuje. U porodici nalazi najveću sreću i ona joj je uvijek na prvom mjestu.

Reina Višnja

Žena koja dominira! Puna samopouzdanja i samouvjerena u svojim postupcima. Ona voli sve što je čisto, jasno i precizno. Predostrožna je i skoro ništa ne prepušta slučaju. Voli akciju i kretanje. Ne podnosi lijenost, čak ni kada odmara. Smjela, nezavisna, želi da prekorači ustaljene barijere. Ima istančan ukus. Realista je i sjajan organizator. Voli postojanost. Uvijek je u centru pažnje i čvrsto stoji na zemlji.

Reina Breskva

Žena koja je smjela da sanja i vidi ljepotu u svemu. Ona je velikodušna i srećna kada drugima može priuštiti radost. Ljudi u njoj prepoznaju ljupkost, prijatnost i ljubaznost. Živi u svijetu snova i širokih je shvatanja. Veoma analitična i uvijek nastoji da se stavi u ulogu svog sagovornika. Stvara umjetnička djela, a često je i inspiracija drugima. Vesela i lepršava. U svemu zna mjeru.

Svaki okus ima svoju priču i karakter. U svakoj ženi preovladava jedan od njih, ali ako dublje analiziramo svaka od nas u sebi nosi sve te osobine. Svaka od nas potpuno jedinstvena, dok gajimo iste vrijednosti, ciljeve i nade, mi smo ono što želimo i odlučimo biti! Mi smo kraljice svojih života i svaka živi život po svojoj mjeri. Na kraju dana, srećne smo tu gdje smo.