Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka a.d. po četvrti put učesnik na Festivalu domaćih proizvoda

BY Vaša Prijedorčanka 19.08.2021 dešavanja
Prijedorčanka a.d. po četvrti put učesnik na Festivalu domaćih proizvoda


Udruženje mladih ekonomista (UMEK), a slobodno možemo reći i entuzijasta, ponovo je okupilo veliki broj domaćih proizvođača na svom, sada već poznatom i tradicionalnom, sajmu pod nazivom: Festival domaćih proizvoda. Učesnici festivala će imati priliku da pokažu zašto je domaće najbolje i zašto treba ulagati u domaću proizvodnju i tržište. Pored predstavljanja raznovrsne ponude kvalitetnih proizvoda sa našeg tržišta, dobrog provoda, prednost ovog sajma ogleda se i u B2B susretima, što je posebno značajno proizvođačima uzimajući u obzir efekte izazvane pandemijom koja nas je zadesila. Umrežavanje, dijeljenje iskustva, nove potencijalne saradnje i degustacija proizvoda samo su neki od benefita ovog susreta.

Trudimo se da od samog početka, pa i u svim narednim projektima, budemo podrška i dio inicijative za promociju domaćih proizvoda. Kao i prethodnih godina, tako i ove godine, na našu veliku radost, imaćemo priliku da se predstavimo na IV Festivalu domaćih proizvoda. Na Festivalu ćete imati priliku da uživate u vašim omiljenim brendovima, REINA likerima i GAZDINA rakijama.



Osim već naših prepoznatljivih brendova, odlučili smo da goste Festivala obradujemo i nekim novitetima iz fabrike, koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Naši prijatelji i saradnici, vjerni kupci i ostali gosti imaće ekskluzivitet da prije svih vide, a i probaju o čemu je riječ. Nećemo puno da otkrivamo, dođite i uživajte u svim našim iznenađenjima, a znate i sami da se uvijek trudimo da ih imamo. 

Sve detaljnije informacije vezane za cjelokupni UMEK Festival, te plan i program ovogodišnjeg sajma, možete pronaći ovdje

Želimo samo da vam poručimo, da nikako ne propustite priliku da 25. avgusta dođete u Staru Adu, da se svi zajedno družimo, dobro provedemo, a ujedno i podržimo domaće proizvođače i proizvode.