Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

REINA u borbi protiv raka dojke "Ti si snaga"

BY Vaša Prijedorčanka 01.10.2021 blog
REINA u borbi protiv raka dojke "Ti si snaga"

Najčešće nismo svjesni koliko snage imamo dok nas životne okolnosti ne natjeraju da se rukujemo sa ratnicom u sebi. Nekada nam se čini da to junaštvo i borbenost rađa novu osobu, a ustvari ono je snilo u nama dok glasovi nisu postali preglasni. I dok se drugi pitaju kako koračaš naprijed kada svaki dio tvog bića želi samo da legne?! Kako umiješ toliko da voliš kada imaš svo pravo svijeta da mrziš? Kako prigrliš bolest kada bi najradije golim rukama  da je istrgneš iz grudi? Samo ti, ratnica, znaš koliko je težak, ali i ispravan tvoj odgovor, put i borba.

Prečesto i podmuklo ženama se podvuče pod kožu rak dojke. Ušunja se u najtopliji dio grudnog koša, uzme sebi za pravo da nas pokorava, da naše tijelo samo o njemu misli. Trenutak spoznaje izlomi te na stotine komada, bacaš se na koljena u sebi, odjednom brojiš dane i ravnaš svijet po do tada nezamislivim aršinama. Ništa nije isto, nikada neće ni biti!

Samo ti, ti i tvoja ratnica, ruku pod ruku, znate koliko znači jedan korak kada su stopala preteška i koliko je važan zagrljaj kada grudi najviše bole. Koliko je snaga skupa kada si i kupac i trgovac. Tek koliko je grandiozna svaka mala sreća, a pobjeda čelična i uzvišena. Da nema tebe, ratnice, i vlastitog junaštva, ovaj svijet ne bi bio isto mjesto.

Liker od višnje nastao je inspiracijom koju smo pronašli u snazi svake žene, žene ratnice i junaka, za koju ne postoji nemoguće. U njemu se ogleda žena koja ne odustaje ni kada je najteže, ona koja je jaka, samostalna i odvažna.

Želeći da odamo počast ženskom junaštvu, borbi i snazi nesalomljivog karaktera, odlučili smo dati mali doprinos borbi protiv raka dojke. Za svaki kupljeni REINA liker od višnje na online shopu, našoj prodavnici (Prijedorčanka ad, Brezičani bb), ili bilo kojem drugom marketu gdje su REINA likeri dostupni, odvajamo po 1KM za donaciju i podršku Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Trudimo se već godinama da podržimo njihovo zalaganje, pa tako i ovaj put, s tim da želimo i vama dati mogućnost da nam pomognete, jer udruženi možemo mnogo više. Hajde da zajedničkim snagama, saradnjom i voljom, pomognemo onima kojima je podrška i pomoć prijeko potrebna.  

Kažu da na godišnjem nivou 500-600 žena oboli od karcinoma dojke u Republici Srpskoj, a da je rano otkriven karcinom u 90% slučajeva izlječiv. Zato, želimo staviti naglasak na važnost preventivnih pregleda kako bi se bolest otkrila na vrijeme.

U ovoj borbi, ratnice, iako ponekad djeluje, nisi sama. Jedna može mnogo, ali skupa možemo sve.