Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Rakijski horoskop: Koja ste kapljica više? Novogodišnji horoskop otkriva koja ste GAZDINA RAKIJA

BY Vaša Prijedorčanka 25.12.2021 blog
Rakijski horoskop: Koja ste kapljica više? Novogodišnji horoskop otkriva koja ste GAZDINA RAKIJA

 

Pred sami kraj godine, pitanja, očekivanja i želja je mnogo. Ali sve stane u ono jedno: “Kakva će nam biti naredna 2022. godina?”Odgovore često tražimo među zvjezdama, a Gazdina rakija se pobrinula da vam otkrije malo drugačiji novogodišnji horoskop.

Nema praznika bez zdravice, ni ruke u zraku bez čašice. A koja rakija najbolje pristaje vašem horoskopskom znaku, otkrivamo u astrološkoj mješavini ukusa i zabave. Bilo da je vaša čaša napola puna ili napola prazna, važno je znati čime je punite. Zato živjeli!


Ovan- Kajsijevača


Snaga, ambicioznost i nestrpljivost vaši su sinonimi. Uvijek i u svemu volite i nastojite biti prvi pa će to biti slučaj i za novogodišnjim stolom. S obzirom na to da vam je komunikacija jača strana, uz čašicu dobre kajsijevače lako ćete započeti razgovore bez obzira na to s kim se nalazite u društvu. Vrhunski kvalitet i odabrani sočni plodovi rakije kajsijevače upravo su ono što tražite od života, ali i zabave. Kvalitetu i odabranost. Živjeli!



Bik- Višnjevača

Nema većih zodijačkih gurmana i hedonista od bikova. Njima je čaša uvijek napola puna, a važno da je ispijaju u društvu voljene osobe. Kada vole, vole do kosti, kada piju, piju do dna. Odani su i vjerni onome što vole, a vole dobru kapljicu, prepoznatu u rakiji višnjevači. Ova rakija se proizvodi od plodova zrele i pažljivo odabrane višnje, a karakteriše je pomalo divlji okus. Upravo to je ono što jednom biku u novogodišnjoj noći treba. Živjeli!



Blizanci- Drenja


Da je novogodišnja zabava moguća uz sam razgovor i piće, potvrđuju blizanci. Komunikativni i željni inteligentnog društva, oni će cijeniti svaki oblik dobre zabave. Monotoniju ni običnim danima ne vole, a kamoli u prazničnoj euforiji pa tako svoju čašu pune rakijom od drenjka. Ova rakija svrstana je u red najkvalitetnijih prirodnih rakija, a u potpunosti je očuvana prirodnost autohtonog stogodišnjeg šumskog voća sa kamenitog staništa drvarske regije. Zato je blizanci naročito vole.




Rak- Travarica

“Ja nemam više, nemam više razloga da volim. Ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim”, uz ove stihove emotivci rakovi lako bi mogli lomiti čaše u prazničnoj atmosferi. Ipak, lijek za srce i dušu nalaze u rakiji travarici, koja je u narodu poznata kao lijek, zbog svojih ljekovitih svojstava koja djeluju umirujuće. A čaše koje su slomljene, eh ko to još broji.


Lav- Klekovača


Mističnost i posebnost, karakteristike su i lava i rakije klekovače. Lav za stolom privlači svu pažnju, a svoju čašu diže odvažno, samouvjereno i sa stilom. Za lava nema statičnost, jer osim pažnje, voli i dramatičnost. Zato je rakija klekovača savršen izbor za njega. Proizvedena je posebnim načinom pripreme svježe šljive i bobice kleke, što je više nego dovoljno hvalisavom lavu da okrene još jednu turu ( s nogu) na njegov račun.




Djevica- Zova


Dok za stolom sramežljivo i suzdržano ćuti, ne privlačeći pažnju, djevica svoju čašu puni aromatičnom rakijom od zove. Ova jedinstvena i rijetka vrsta rakije budi sva čula samozatajnoj djevici, koja u svemu pa tako i u piću traži perfekciju. Uprkos tome što se može činiti hladnom, djevica će prihvatiti samo one zanimljive razgovore. A nakon par čašica rakije od zove, svaki ima tu predispoziciju.



Vaga- Viljamovka

Zna se ko je uvijek u društvu, bez obzira na dob, spol ili razlike. To je društvena vaga, koja uspjeva apsolutno sa svima pronaći zajednički jezik. Jezik je nekad i dobra kapljica, gdje je provjereno dobra viljamovka. Za ovom rakijom žudile su najluksuznije evropske trpeze još od 19. vijeka. Vage su s druge strane obožavaju luksuz pa će za njega naporno raditi. Sve dok ih na kraju čeka dobra stara viljamovka.




Škorpija- Šljivovica

I dok sjedi sama sa stolom, škorpija uživa u društvu i rakiji. Da, dobro ste pročitali, uživa u društvu, jer sama je sebi najbolji prijatelj. Obožava tajnovite, misteriozne stvari, pronicljiva je i inteligentna. A svoje piće pije bez obzira na ljude za stolom. Može se činiti suzdržano, ali nakon par čašica rakije šljivovice, shvatićete da je opuštena i društvena. Zato joj pristaje originalna, sa pečatom viševjekovne tradicije, nacionalno piće šljivovica rakija.




Strijelac- Dunjevača

Novo uzbuđenje, nove avanture, staro društvo, nove teme. Tako bi se opisao stil izlaska jednog strijelca. Hedonisti široke ruke, vole biti u pokretu, društvu i nazdravljati uz kvalitetno piće. Upravo takva je rakija dunjevača koja čini svaki trenutak neponovljivim, pružajući privilegiju i dah užitka poznavaocima i avanturistima. A nema ih većih od strijelca



Jarac- LIMITIRANAGAZDINA RAKIJA odležala 12 godina – GAZDIN ŽAR!


“Budite prvi koji ćete imati u svojoj kolekciji specijalnu i limitiranu GAZDINA rakiju, odležalu 12 godina!” A ko bi drugi mogao biti prvi, nego samouvjereni, sposobni i ambiciozni jarac? Nakon duge godine prepune marljivog truda i rada, jarac će uvijek naći način da sebe kvalitetno i počasti. Rođeni lideri, pregorjevaće 12 mjeseci da bi se na kraju osvrnuli na postignuto i rekli: “Živjeli”. I da, dijeliće uspjeh s vama, jer iako su lideri, veliki su timski igrači i prijatelji koji će vas nerijetko iznenaditi, baš kao i Limitirana Gazdina rakija.



Vodolija- Jabukovača

Vječiti idealisti, koji u svemu nastoje biti originalni i posebni, karakteristike su vodolija. Energični su, fleksibilni i ne vole autoritet ni ograničavanje slobode. Vole da su u vezi, ali još više vole da ih ne opterećujete. To ne znači da će vas varati u prazničnoj noći, ali skloni flertu, možda i nazdrave čašicom rakije jabukovače. Ova rakija poznata  je u cijelom svijetu, baš kao i šarm vodolija.



Ribe- Malina

Dajte mašti na volju i shvatićete da svako u svojoj podsvijesti ima jednu ribu. Ovaj zodijački znak kreativan je, saosjećajan i emotivan pa mu nekada teško pada suočavanje sa surovom realnosti. Zato u prazničnoj atmosferi vole čašicu više kako bi izrazili svoje najskrivenije emocije. Rakija od maline upravo budi i otkriva takve emocije u njima da će nova 2022. biti sve ono o čemu su ribe sanjale.


Tekst pripremila: Sara Velaga