Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

U Banjoj Luci održan Vikend za žene – Bazar&Yoga

BY Vaša Prijedorčanka 14.03.2022 dešavanja
U Banjoj Luci održan Vikend za žene – Bazar&Yoga

Ovog vikenda Banjaluku je krasio jedan događaj, koji je bio u duhu yoge, BH brendova i žena koje inspirišu, a koje su kreatorke predstavljenih brendova. Bazar&Yoga događaj ispričao je  predivnu priču za žene i ostavio mnogobrojne poruke, kao i prostor za mnoge druge lijepe stvari koje bi se mogle realizovati u budućnosti. Događaj je povezao jake, poduzetne i kreativne žene, koje imaju mnogo toga da kažu, koje već sad govore i koje zajedničkim snagama pišu neke lijepe priče, priče koje su zapravo djela značajna za naše društvo.

Prvi dan Vikenda za žene, bio je rezervisan za predivno druženje na jutarnjem času yoge kojeg je vodila žena inspiracija, koja u svojim očima nosi mir, a ljubav u srcu, divna Ada Vuk. Nakon časa uslijedio je bazar koji je otkrio nekoliko različitih BH brendova i napravio pravu magiju u kojoj je svaka žena imala priliku da osjeti ljepotu, poštovanje i kreativnost koju svakako i zaslužuje.

Da se predstave na bazaru, priliku su imali sljedeći BH brendovi:

Kaur: Brend odjeće u potpunosti dizajniran i kreiran u BiH. Inspiraciju pronalaze u yogi i u prirodi žene koja je istovremeno nježna i snažna. Na Bazar&Yoga su predstavile svoj brend odjeće i organizovale jedinstveni koncept sa jutarnjim yoga časovima.

Te.k.ne, brend unikatnog porculanskog nakita i upotrebnih predmeta je presretan što je bio dio Bazara&Yoga u svom gradu. Kako poručuje kreatorka brenda: „Veselimo se budućoj saradnji sa svim ovim divnim ženama.“


Shebek, prirodni premium sapuni i njega kože bazirana na upotrebi visoko kvalitetnijih sastojke koji pomažu koži da održi svoj prirodni zaštitni sloj, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila. Takođe, veoma zadovoljni činjenicom da su dio ove priče, jer kako kažu: „Posebno iskustvo je bilo učestvovati na Yoga & Bazaru i podijeliti sa svim divnim ljudima ono što mi volimo da radimo.“


Naravno i ono piće, bez kojeg ne može da prođe nijedan bitniji događaj za žene, to su REINA likeri.

Specijalni voćni likeri nastali iz želje da se svaka žena osjeti kraljicom. I ovaj put su predstavljena sva 4 okusa u kojima se može pronaći svaka ženu, višnja, borovnica, jabuka ili breskva.

Tanja Spasojević, ona  je neko ko piše o svemu onome o čemu drugi ćute. Na bazaru je predstavila drugo izdanje zbirke poezije koja sadrži 30 pjesama i isto toliko maestralnih ilustracija. "Ne pričaj me nikom" je knjiga o kojoj ćete itekako željeti svima da pričate. Kako naša draga Tanja poručuje: „Mislim da bismo što češće trebali organizovati događaje ovog tipa, jer je bitno da jedni druge prepoznajemo i podržimo – jer kroz razmjenu ideja i iskustva raste i naš stvaralački potencijal.“ Ovu izjavu pozdravljaju i druge učesnice.



Važno je napomenuti da je prvi dan druženja, protekao u ambijentu koji je prvi put javno predstavljen, a to je predivni prostor buduće Kafeterije 5, čiji se enterijer odlikuje urbanim dizajnom i detaljima u kojima se svaka žena može osjetiti kraljicom. Veliko hvala ekipi Kafeterije 5, na ustupljenom prostoru, divnim kafama kojim su nas ugostili i prijateljskoj pomoći zbog koje je ovaj događaj bio potpun.



Drugi dan vikenda bio je posvećen času Kundalini yoge, kojeg su vodile dvije predivne dame, koje za ovakve stvari daju 100% sebe i teže da mijenjaju svijet svojom ljubavlju i divnim darom, to su, Ljiljana Vukelić i Amra Ćorić. Ovaj čas održan je u yoga studiju Padma, pod nazivom „Sigurnost je u tebi.“ Zahvaljujući ovim dvjema damama, događaj je bio upotpunjen, jer je ovaj čas yoge predstavio koncept kroz kojeg su žene mogle da spoznaju sebe, osjete svoje unutrašnje moći i dobrotu koju nesebično dijele na različitim stranama, zbog kojih one i jesu te REINE.

Sva sredstava prikupljena na yoga časovima namijenjena su kao donacija Sigurnoj kući iz Banja Luke, kao još jedna potvrda da se žene trebaju više između sebe držati i jačati svoje postojanje, lik i djelo u ovom društvu.













Za kraj, ostavljamo jednu snažnu poruku, a to je citat koji nam je preporučila divna Tanja Spasojević:

„Ništa nije važno
osim ljubavi i ljudske veze
koga si voljela
i koliko duboko si ih voljela
kako dodiruješ ljude oko sebe i koliko im daješ. - Rupi Kaur“