Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Najbolji poklon za Valentinovo, kao savršen znak pažnje vječitih romantika kojima je svaki dan, dan zaljubljenih

BY Vaša Prijedorčanka 12.02.2022 blog
Najbolji poklon za Valentinovo, kao savršen znak pažnje vječitih romantika kojima je svaki dan, dan zaljubljenih


Nova godina i euforija oko poklona tek što je završila, kad evo ga dođe i februar sa brdom pitanja: Šta pokloniti simpatiji, djevojci, momku, bračnom supružniku…? Nije vam lako, znamo.

Mi vam zato donosimo jedno mudro rješenje, a ono možete primjeniti ne samo na dan zaljubljenih ili u nekim posebnim prilikama, već svaki dan, jer posebna prilika je svaki novi dan. Posebna prilika je svaki trenutak kada poželite biti srećni. Posebna prilika su svi zajednički trenuci koje provodite sa svojim srodnim dušama. Zato vam ove godine donosimo najbolji prijedlog za idealan poklon kojim možete obradovati svoju voljenu osobu ali i sebe same, ne samo 14. februara već i svih ostalih 365/6 dana u godini.

Kao što znate GAZDINA rakija i REINA likeri, uvijek se trude biti tu uz vas u svako doba, da podrže momente sreće i uljepšaju svaki trenutak koji treba da bude inspiracija za radost i poklon za vječnost. Kada kažemo vječnost, mislimo na podsjetnik na sitnice koje moraju biti tu uz vas u posebnim prilikama i sitnice koje moraju biti asocijacija najljepšim sjećanjima, a koja nastaju upravo sad.


Kako izgleda jedan IDEALAN POKLON za ZALJUBLJENE i SREĆNE PAROVE?!

Višnja je simbol proljeća, mirisa i divljine. Zato u našoj idealnoj preporuci za zaljubljene biramo upravo kraljicu višnju.

GAZDINA rakija od višnje namijenjena je osobama koje imaju neukrotiv duh, koje zbog svoje divlje prirode, drsko nameću pravila igre kao dobitnu kombinaciju. I pogodite šta? Uvijek su na pravom putu!

REINA višnja malo nježnija nota likera, biće izbor hrabrih i nježnih reina, koje znaju da krote neukrotivo i postave balans između stvarnog i nestvarnog, između sna i jave i između osjećanja koja lutaju.

 

Kupite ovdje



Drugi SAVRŠENI POKLONI koji se nalaze na našem web shop-u

Kažu da je svakoj lijepoj prilici treba nazdraviti, zato ne zaboravite kada ste bez ideje, dok tragate za onim što će ispuniti vaše srce i srce vašeg voljenog bića, posjetite PRIJEDORČANKA ONLINE SHOP jer tamo će vas uvijek sačekati prave kombinacije, za svaku situaciju.


GAZDINA VILIJAMOVKA uz REINA LIKER OD JABUKE

 Za one koji traže izvore strasti

        

      Izaberite ovdje

GAZDIN ŽAR

Za hedoniste i iskusne poznavaoce dobre alkoholne kapljice

 

 

Kupite ovdje

GAZDINA Zova i REINA LIKER OD BRESKVE

Za kreativce koji uvijek tragaju za novim izvorom inspiracije

  

 Izaberite ovdje

GAZDINA Drenja i REINA LIKER OD BOROVNICE

 Za one koji u čuda vjeruju i čuda stvaraju


    

 Izaberite ovdje

Usudite se kreirati nove kombinacije koje će obojiti vaše idealne trenutke i kreirati poklone zbog kojih ćete uvijek biti na dobitku.

I ne zaboravite uz naš web shop uvijek ste na dobitku!