Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Rakije kojima ćete grijati dušu u 2023. godini

BY Vaša Prijedorčanka 17.01.2023 blog
Rakije kojima ćete grijati dušu u 2023. godini

Polovina je januara. Prošla je novogodšnja euforija i evo nas ponovo pred novim/starim izazovima, spremni da u nove visine letimo po svom. Ovih dana je možda potrebnije više nego ikad čuti svoje srce i na taj način iz one najskrivenije ljepote koja leži duboko u nama, izvući suštinsku radost življenja. A, razloga da slavimo život je mnogo, posebno ako krenemo od onih esencijalnih potreba kao što su zdravlje, porodica na okupu, ljubav i sve drugo što nam grije dušu na naljepši mogući način.  




GAZDINA rakije za dušu

Gazdina rakija kroz jedanaest pažljivo biranih gutljaja donosi vam ovaj put jedanaest najljepših preporuka kako da ugrijete svoju dušu i nazdravite svom karakteru u 2023. godini.


Počnimo od gutljaja namijenjenog zdravlju. GAZDINA travarica kao simbol zdravlja, mladosti i dobrodošlice biće tu da vas opomene da ne zaboravite prvo sebe i da izmami osmijeh svakog novog jutra dok budete prinosili svojim usnama čašicu sa neodoljivom aromom prave domaćinske rakije.


Kada pomislite na prijateljstvo, dohvatite se GAZDINA rakije od kajsije, rasplamsajte svoju plemenitost i podstaknite istinsku strast jednog prijateljstva. 


Pošto duša voli da se ponosi iskrenim zagrljajima, poljupcima, prijateljstvima, uspjesima, ljubavima ili pak onom najboljem što se krije u nama ljudima, tad birajte rakiju za ponos. A, to je GAZDINA vilijamovka najcjenjenija voćna rakija koja inspiriše i poziva na stvaranje i ljepotu.




Ne zaboravite nikad svoje porijeklo, jer iz tradicije vučemo korijene i sve naše principe. U to ime namijenite jednu rakiju upravo tome, a koju drugu nego staru dobru šljivovicu. Jedna čašica GAZDINA šljivovice predstavlja pečat viševjekovne tradicije i originalnosti, tajnu naših djedova i njihovih predaka kojima se duša posebno raduje. Od prošle godine je i svjetski priznata rakija, jer je konačno dobila status kulturnog naslijeđa UNESCO, reklo bi se sa razlogom. U našoj ponudi osim klasične šljivovice imamo i posebnu šljiovovicu staru čak trinaest godina, koja opravdava značaj i kvalitet šljivovice u našem narodu i tradiciji, simbolično se zove GAZDIN žar, jer žari kroz vijekove i podsjeća upravo na sve naše principe i korijene.


Kao što je šljivovica dobila svoje priznanje, tako i vi zaslužujete u svakom trenutku poštovanje, ali i da poštujete  druge oko sebe, jer poštovanje je poseban odraz prefinjenosti. U to ime dižemo u vis GAZDINA dunjevaču, da vas kroz svoj očaravjući i čarobni buke povede u jednu potpuno novu avanturu.




GAZDINA rakije kroz koje duša gradi svoj način hedonizma

Luksuz je ono što zaslužujemo svi sebi da obezbjedimo s vremena na vrijeme,a za te posebne prilike birajte GAZDINA rakiju od zove i prepustite se posebnoj esenciji ljepote, koja će ugrijati vas i vašu dušu. 


GAZDINA r
akija od drenjka je rakija bogatog mirisa i karakterističnog okusa, dolazi u specijalnom pakovanju zbog kojeg ćete uvijek biti oni tipovi u društvu koji su u centru pažnje i koji osvajaju svojim šarmom, zbog čega i sama atmosfera postaje prijatnija i ljepša.




U svim prilikama i situcijama poželjno je da budite pomalo i neukrotivog duha uz GAZDINA višnjevaču, dopustite sebi da letite slobodno i ponekad izvan zone komfora, jer do uspjeha se dolazi onda kad se usudimo stići do njega. 


Budite istinski hedonisti i dopustite sebi da vas kroz taj put hedonizma vode strast i osjećaj spokoja zbog svega lijepog što je u vama, u to ime GAZDINA malina, za sve užitke koji se pamte sa osmijehom na rubu usana. 

I na kraju, svojoj dozi hedonizma dodajte malo mistike uz GAZDINA klekovaču, rakiju upečatljivog šarma i arome, jer šta zna hednozam šta je čarolija, bez male doze tajnstvenog i intrigantnog.

Dragi naši, grijte svoju dušu lijepim osjećanjima, realnim ciljevima i upornim radom. Ovim putem vas pozivamo da u ovoj godini dižete češće čašu u vis uz zdravicu da živimo dugo i budemo zdravi. A to ćemo postići uz jedanaesti gutljaj duše GAZDINA jabukovaču, za sve optimistične, vedre i lijepe dane koji su pred nama.