Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Budite prvi koji ćete imati u svojoj kolekciji specijalnu i limitiranu GAZDINA rakiju, odležalu 12 godina!

BY Vaša Prijedorčanka 08.12.2021 blog
Budite prvi koji ćete imati u svojoj kolekciji specijalnu i limitiranu GAZDINA rakiju, odležalu 12 godina!

GAZDINA RAKIJA, sinonim kvaliteta i pečat karaktera, donosi vjernim prijateljima ovog brenda jedno posebno iznenađenje i predstavlja naš način iskazivanja zahvalnosti, prvenstveno svima vama koji ste sve ove godine bili uz nas. HVALA za 12godina povjerenja!

 

Znate ZAŠTO je ovo iznenađenje drugačije od ostalih?

-        Zato što ćemo vam konačno otkriti tajnu i približiti priču o nastajanju naših i vaših savršenih GAZDINA RAKIJA. Kako to izgleda kad priroda pokaže svoju čaroliju, kad maglovita jutra rode savršene plodove, a kada u njima uživamo koliko i u sunčanim predvečerjima, i koja je to stara tajna naših predaka u sjaju novih vremena.  A sve to ćete otkriti tek kad budete imali ovu ediciju rakije u svojim rukama.

-        Zato što je ova edicija posebno pripremljena, dugo čuvana i odležavana u specijalnim buradima samo za one koji znaju prepoznati kvalitet već od gutljaja prve kapljice.

-        Zato što smo samo za vas namijenili specijalno osmišljen set koji je satkan ručnim radom, vrhunske izrade i kvaliteta naših stolara. Predstavlja unikat jer mu je namjena da prenese tajnu naših predaka, majstora svojih zanata i sa sobom nosi bitnu tradiciju. Ovom kupovinom dobijate ključ i odgovor na pitanje - kako pravilno da nagradim svoj GAZDINSKI KARAKTER.

KAKO NARUČITI GAZDINA SPECIJALNU EDICIJU?

Svi naši lojalni kupci, zainteresovani hedonisti i znatiželjni promatrači ovu limitiranu ediciju rakije vrhunskog kvaliteta i vrhunskog pakovanja namijenjenog isključivo hedonistima koji sa sobom nose gazdinski karakter biće prvi kojima će ovaj proizvod biti prezentovan. Naravno kako je ovo limitirana serija, oni će takođe biti prvi obavješteni kad ovaj proizvod bude spreman za prodaju.

Sve potrebne informacije dobijate na sljedeći način:

-        prijavom na našu mejling listu koja se nalazi na ovom linku: www.prijedorcanka.com  (na dnu stranice)

-     tako što ćete ostaviti vaš mejl na ovom linku 

-        direktnim kontaktiranjem putem mejla: [email protected] ili

-        putem direktnih poruka na našoj Facebook i Instagram stranici

 

GARANCIJA ZA KUPOVINU I KVALITET

Iako pomalo neobična kupovina, želimo da kroz ovu kupovinu otkrijete dio po dio stvaranja gazdinske čarolije. Budite uz nas i u narednim danima pratite kako magija nastaje, u čast magije koja je nastajala svih ovih godina dok smo čekali da budemo ponosni na uloženi rad i trud. I naručujte, jer GARANCIJA I UŽITAK koji vam poklanjamo u ediciji specijalno odležale rakije, ne ostavljaju puno vremena za razmišljanje.

 

Čekamo vas! Vrijeme ističe!