Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Koja li je tajna hrabrosti jedne REINE?

BY Vaša Prijedorčanka 13.05.2022 blog
Koja li je tajna hrabrosti jedne REINE?


 

Biti svoj, možda je danas najteži zadatak svih nas. Biti svoj, znači biti jedinstven, originalan, uporan sa svojim željama i iskren prema svojim ciljevima. Biti svoj znači biti zdrav, da bi se mnoge stvari mogle postaviti na svoje mjesto.

Javnost je ovih dana okupirala REINA za koju se potvrđuje da ima petlju i da je svoja od samog početka. Da, pogađate, pričamo o predstavnici Srbije, umjetnici i pjevačici Konstrakti, koja je zahvaljući činjenici što je svoja i originalna, uspjela u jednoj namjeri, pobijedila je predrasude i  svoju umjetnost stavila na tron.

Ukazujući na probleme sa zdravljem i apelujući da je umjetnost jedan tako jednostavan koncept koji je nepravedno zapostavljen, ona je zapravo pobijedila jer je iznijela istinu, bila iskrena i sa sobom ponijela svoj pečat posla u kojem istinski uživa i koji ponosno gradi posljednih 15 godina. Zbog te činjenice je i došla do trona koji je rezervisan za pobjednike. I evo, danas u trenutku kad pišemo ovo, Konstrakta se lagano priprema za finale Eurosonga i dalje ponosna i prkosna u jednom, da predstavi svoj rad i pobijedi predrasude.


Umjetnica mora biti zdrava!

Sa porukama da „umjetnica mora biti zdrava,“ „srce kuca,“ otkrivanjem tajne zdrave kose Meghan Markle, podsjećanjem na moć latinskih poslovica, Konstrakta nas je sve razbudila i zadužila da dublje razmislimo o svemu u našoj okolini.

Razbijajte predrasude, jer njima razbijate i strahove, razbijanjem strahova čuvamo naše zdravlje i tako lakše prepoznajemo vrijednosti i blagodati koje nam je život dao. Možda je stvarno bilo potrebno da vidimo jednostavnost u vidu jednog običnog lavora, jednog sapuna i dive koja je nonšalantno pokazala kako da budemo u koraku sa vremenom čiji temelji su davno uspostavljeni.

I šta ćemo sad?

Pa, ovako ćemo. Danas, na jedan petak 13. razbijamo predrasude i jurimo nove pobjede, ali i glasno navijamo za divnu REINU Konstaktu da pobijedi u finalu Eurosonga i nastavi i dalje ovim hrabrim i smjelim koracima, jer su ohrabrujući i mnogo utiču na našu svijest. Hvala REINA Konstrakta i mnogo sreće u finalu ESC. Ti si ta!