Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

50 godina jednog izbora – prirodnog izbora!

BY Vaša Prijedorčanka 10.05.2022 blog
50 godina jednog izbora – prirodnog izbora!

Kada imamo mogućnost da biramo, iako djeluje jednostavno, na tom putu se nađe mnogo izazova, pitanja i dilema koje izbore napraviti. Nekad je ono što djeluje jednostavno, zapravo najteže, a određuje nam put i sve ono što gradimo. Kroz istoriju koja traje već 50 godina imali smo razne izazove, prepreke, situacije koje su dovodile da se lomimo da li vrijedi nastavljati ili je bolje odustati. Ali jednu stvar nikad nismo dovodili u pitanje, a to je naša odluka da biramo prirodu.

Kada kažemo prirodan izbor, u potpunosti stojimo iza tog izbora. On podrazumijeva da uvijek biramo najbolje plodove iz prirode, dajući im drugi oblik kroz proizvode koje pravimo. Birati kvalitetne, pažljivo birane plodove predstavlja veliku čast i odgovornost za njihovo dalje korištenje. Zato, ne prihvatamo ništa manje od visokog kvaliteta. To je naš ultimatum. Uzeti najbolje i dati još bolje!

Ove godine se specijalno ponosimo godinom koja predstavlja oličenje nasljeđa, tradicije, inovacija i vrhunskog kvaliteta kojem smo dosljedni od prvog dana, zadnjih 50 godina pa sve do danas.


Prisjećajući se bitnih prekretnica u našoj istoriji, od prerade šljive u suvu šljivu, pravljenja šljivovice, spremanja visokokvalitetnih voćnih destilata i koncentrisanih sokova, uvođenja duboko zamrznutog voća i povrća u asortiman, širenja ponude voćnih rakija u čak 11 različitih okusa, do prelaska na ekološki energent, pravljenje jedinstvene staklene boce za naš brend Gazdina rakija, izlaska iz zone viđenog i istupanja na tržište sa novim brendom voćnih likera REINA.

I danas pristupamo tržištu kroz proizvodnu izvrsnost, napredna tehnološka rješenja i definišući trendove unutar naših kategorija proizvoda, utičući na razvoj cjelokupnog tržišta.

U ovih 50 godina dali smo okosnicu razvoju kulture ispijanja rakije, promijenili ugao doživljaja od tradicionalnog do modernog. Uticali na promjenu u ritualu i uživanju u rakiji koja je važan dio naše kulture življenja. Ponosni smo na sve što staje u put dug 50 godina. Zajedno smo dijelili strahove, izazove, suze, smijeh, a na kraju opstajali jer smo mnogo više od firme. Mi smo jedna velika porodica koja živi ono što radi. Drago nam je kada to prepoznaju naši potrošači širom svijeta, jer u svakoj čašici alkoholnog pića koje spremamo utkali smo ljubav, razumijevanje i rad od srca.

S našim kupcima, dijelimo strast i ljubav prema čašici omiljenog napitka koji nas povezuje, pružamo inspiraciju, trenutak čistog zadovoljstva i mira, istinskog hedonističkog trenutka, veselje sa porodicama i prijateljima i svjedočimo stvaranju uspomena i doživljaja s kojima ih pratimo kroz generacije.

Osim naših brendova Gazdina rakija i REINA likera, do srca mnogih dolazimo i neposrednim putem. Naše visokokvalitetne destilate i voćne koncentrisane sokove uzimaju svjetski poznate fabrike alkoholnih pića. Kada pijete neka od najpoznatijih pića na svijetu i uživate u njima, znajte da postoji velika mogućnost da su zapravo napravljeni u našoj fabrici, smještenoj u malom Prijedoru, u zemlji političkih nestabilnosti, velikih poslovnih rizika, ali dovoljno ušuškanoj da može sa svojim malim kolektivom i vrijednim rukama svakog člana tima napraviti proizvode koji su rasprostranjeni po cijelom svijetu.

Osnova našeg postojanja je da živimo i radimo vrijednosti koje nas povezuju. Zahvalni smo za sve što su generacije naših kolega prije nas postigli. I dok gradimo budućnost kakvu želimo i slavimo nove prilike i uspjehe, svjesni smo da je svaki novi dan prilika za novi početak i dosljednost pri našem prirodnom izboru. To je naš stav prema prilikama koje stvaramo, prema timskom duhu, znanju i novim idejama koje dijelimo, međusobnom poštovanju koje njegujemo, konkurentnom pristupu koji zagovaramo i odgovornosti koju preuzimamo.

Kao što i poruka naše jubilarne kampanje kaže „Prirodan izbor već 50 godina“ – veselimo se novim trenucima i uspjesima koje nam donosi buduće vrijeme. Ostajemo dosljedni prirodi, visokom kvalitetu, unoseći dio sebe u svaku čašicu koja nosi naš potpis! Mi svoj izbor gradimo već 50 godina, a nadamo se da ćete i vi uvijek znati napraviti pravi izbor kada je u pitanju piće kojim želite obilježiti momente za koje živite. Dosljednošću u prave vrijednosti i izbore, zaokružimo vijek koji je ispred nas! Srećno nam 50 godina postojanja!

PRIJEDORČANKA NEKAD



PRIJEDORČANKA SAD

Ukoliko želite da pogledate ko je Prijedorčanka danas, šta sve ima u svojoj ponudi, ko su ljudi koji tamo rade i slično, obavezno pogledajte video na ovom linku.

Ponudu naših proizvoda možete potražiti na našem webshopu te jednostavno i sigurno poručiti na kućnu adresu. 


S ljubavlju,
Vaš Prijedorčanka a.d. tim